Diyelim ki ben bir ürünü beğendim fiyatı da uygun o ürünü nasıl teslim alacağım? Ve nasıl parayı karşıya göndereceğim? İlk defa kayıt oldum. Bilgi verirseniz sevinirim.
Parayı veriyorsun, havuzda bekletiliyor, ürün sana geliyor, inceliyorsun ve parayı onaylayıp satıcının hesabına geçiyor. Aynı Trendyol'dan alışveriş yapmak gibi.
"Param Güvende" etiketli ilanlar var. O ilanların sayfasında satın al tuşu görürsün zaten. İnternetten normal alışveriş yapar gibi kart bilgilerini girerek satın alıyorsun. Satıcı da sana kargoluyor işte.
Param güvende olmayan ilanlar için satıcı ile iletişime geçmen gerek. Şehrindeki satıcılara mesaj atarak buluşma ayarlayabilirsin. Alışverişi de yüz yüze yaparsınız.
Parayı veriyorsun, havuzda bekletiliyor, ürün sana geliyor, inceliyorsun ve parayı onaylayıp satıcının hesabına geçiyor. Aynı Trendyol'dan alışveriş yapmak gibi.
En son el freni almıştım ancak beklediğimden kalitesiz çıktı diye satıcı abiyle konuşup aynı gün iadesini verdim. Para da hesabıma 2-3 gün sonra geri geldi.
En son el freni almıştım ancak beklediğimden kalitesiz çıktı diye satıcı abiyle konuşup aynı gün iadesini verdim. Para da hesabıma 2-3 gün sonra geri geldi.