Şahsi aracınız var mı?

Hangisi size uyuyor?

• Ailemin aracı var.

• Şahsıma ait araç var.

• Her ikisi de.

• Toplu taşıma akanze!

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bir motosikletimiz var, kendileri CBR 125R yetiyor

Konu boşuna açılmış, herkesin zaten ikişer üçer arabası var.

Ekonomik konusunda açılan konuların sayısına ve bu ankete bakınca tezat da görmedim değil açıkçası
Gerçi ben arabayı lüks olarak görmüyorum ama yine de ironik oldu.
Ama neyse ki kendi merakım başkaydı ve karşılandı.

Aile aracımla üniversite yıllarımın yarısını geçirdim. Sonrasında ailem tarafından alınan 50cc bir motosiklet ile kendi taşıtımı edinmiştim yıllar önce. Şimdi kendi kazancımla aldığım aracımı kullanıyorum. Tabii ki de bu aracı şak diye alamadım. Biraz peşinat, biraz da kredi ile bir şekilde edinmiş oldum. Hatta 3 yıl kadar önce 2006 model araca verdiğim paraya sıfır araç alabilirdim. O derece saçma bir piyasaya denk geldim.

Rover 216 SI var idare ediyoruz onla 1.6 140HP .Eki Görüntüle 1212635

112 beygir o araç.

Son düzenleme:
Babamın aracını kullanıyorum, 93 model vectra. Tabii kendisi bana arabasını verdiği için 800 cc'lik motor kullanıyor.

Stock kullanmıyorum açık hava filtresi egzoz sistemi falan bayağı bir şey yaptım ortalama tam 140 HP değil 130-140 arası beygir gücü.

Açık hava ve egzoz ile 28 beygir almak zor iş. Hatta imkansız.

Motorla oynandı krank mili falan değişti tam hatırlamıyorum neler yapıldı motor ustası değilim ama harcandı daha önceden bayağı bir para ondan dolayı zaten 140 değil dyno yok burada sokamadım 20 beygir civarı artış alındı dedi usta gidişinden hissettiriyor 10 sn 0-100 vardı eskiden şu an 8.8 civarı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…