- Makaleler
- 1
Parası olsa araç almayacak bir Türk tanımıyorum ben.Türk halkının ulaşım anlamında ne kadar keyfine düşün acaba diye merak ettim açıkçası.
Parası olsa araç almayacak bir Türk tanımıyorum ben.Türk halkının ulaşım anlamında ne kadar keyfine düşün acaba diye merak ettim açıkçası.
Babalar çınar ağacı gibidir hesabı babamda 2015 Fluence Touch 1.5 dci var. Genelde abimle beraber kullanıyorum. Nasip olursa "gayış" bir 1.4 1991 R9 GTE'ye geçeceğim Ocak ayında.
Aslinda Ford Raptor klasmaninda Mercedes x250d'de dikkatimi cekiyor. Su an 2020 Hyundai Tuscon 1.6 Benzinli var, ben evden calistigimdan genelde esim kullaniyor.Geçen yıl, ilçemdeki (Bahçelievler değil ilçem) 2020 Ford F-150 Raptor sayısının patlama yapması dikkatimi çekmişti. Park halindeyken de seyir halindeyken de birçok kez denk gelmiştim. Arabanın heybetli bir duruşu vardı. Ortalamanın altında olan yolun üstesinden gelirim diyordu duruşuyla. Tarla için iddialı gibi duruyor. Sadece tarla da değil, diğer kırsal kullanımlarda da başarılı olduğunu düşünüyorum.
Duruşu aynen şöyleydi arabanın:
Peki şu an hangi arabayı kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.