detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Ağustos 2021 #31 Hacklemek lazım bu dediklerini yapabilmek için.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 23 Ocak 2022 #32 Emir Bozat dedi: Telefonu parçaladım gerçekten psikolojik olarak çok rahatladım içindeki parçaların yarısi yan sanayiydi batarya, ekran, kablolar (Apple logosu yoktu), kamera, hoparlörler yan sanayiydi gerçekten kirdim ve rahatladım. Genişletmek için tıkla... @Elan Morin Tedronai şu IPhone'u parçaladığım için şu an o kadar pişmanım ki.
Emir Bozat dedi: Telefonu parçaladım gerçekten psikolojik olarak çok rahatladım içindeki parçaların yarısi yan sanayiydi batarya, ekran, kablolar (Apple logosu yoktu), kamera, hoparlörler yan sanayiydi gerçekten kirdim ve rahatladım. Genişletmek için tıkla... @Elan Morin Tedronai şu IPhone'u parçaladığım için şu an o kadar pişmanım ki.
Patateskizartmasi1 Zeptopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #33 Kanka boş iş çünkü diyelim ki bu işi becerdin,hayır gelmeyecektir.