Sahte bir siteye girdiğim için virüs bulaşır mı?

Siteye girmek ile virüs bulaşacağını sanmıyorum, Bir şey indirip açmasan da sorun olmaz.
Sadece bir linke tıklayarak IP adresinden sen gece uyurken bilgisayarını uzaktan kontrol edip banka hesaplarına bile çökülür.
 
IP gitmiştir kesin IP'yi nasıl sıfırlayacağız ne olur ne olmaz
Gitmesinin bir önemi yok her site ip alıyor buna takılıyorsanız tor browser kullanın.

Sadece bir linke tıklayarak IP adresinden sen gece uyurken bilgisayarını uzaktan kontrol edip banka hesaplarına bile çökülür.
Fazla film sağlığa zararlı...
 
Ücretsiz antivirüs öneriniz var mıdır? AVG kullanıyorum siteye girerken bile güvenli diyordu. İp yi hallettim geriye antivirüs taraması kaldı nasıl yedim bilmiyorum normalde hiç tıklamazdım bu sefer sadece başlığa bakıp tıkladım o kadar odaklanmışım.
 
Hocam saçma sapan, abarta abarta benim içime bile şüphe düşüren mesajlar arasından sizin içinizi rahatlatayım ben neredeyse 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum birçok bu tür sitelere girdim bilmiyorum ne bana girdiğim bir site yüzünden virüs bulaştı ne de bir şeyim çalındı sanki hiç başına gelmemiş gibi bazıları birazcık zeki görüneceğim diye o kadar abartmış ki cidden benim bile bilgisayarıma tarama yapasım geldi.
 
Merhaba,

Girebilir, genelde Beef ve MSF ismine sahip uygulamalar ile reverse TCP bağlantısı kurulabilmektedir. Kaspersky ile tarama yaptırmanız öneririm. Bu işlemi bilgisayarınız güvenli moddayken yapmanız gerekmektedir. Reverse TCP'ye yönelik zararlı yazılım aktarımı yapıldıysa ve bilgisayarınız açıldığında çalışan MS dışındaki servislere genellikle yerleşmeye çalışır hackerlar. Güvenli modda bu servisler çalışmaz.

Not: Genelde botnet ağının genişletilmesi için bu tarz siteler oluşturulabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı