Sahte ekran kartı nasıl anlaşılır?

Awmerss

Decapat
2.el ekran kartlarına bakıyordum, 3 tane potansiyel satıcı buldum. Ekran kartlarından pek anlamıyorum bu yüzden sahte olup olmadıklarından emin değilim, ekran kartları.

RX 560.

GTX Gaming 950 2 GB.

ASUS STRIX GTX 750 Ti.

Takıp kullanmadan çok belli olmaz ama GTX 950 ve GTX 750 Ti gerçeğe benziyor. MSI'ın ve ASUS'un kendi fanlarından var.

Satıcıyla konuşarak anlaşıp gpu-z den kontrol edebilirsiniz ve tavsiyem almadan önce furmark testi yapmanız .

Şu görüntülerde GPU ve belleklerden eser yok. Nasıl anladığınızı paylaşın biz de bilgilenelim.
Kartın detaylarından anlaşılıyor. Soğutma blokları olması gerektiği gibi. Fanları olması gerektiği gibi. Bu kadar iyi bir kopya kart yapılamaz. Backplate de iyibbir fikir verebilir.

Kartın detaylarından anlaşılıyor. Soğutma blokları olması gerektiği gibi. Fanları olması gerektiği gibi. Bu kadar iyi bir kopya kart yapılamaz. Backplate de iyibbir fikir verebilir.
Dediğim gibi soğutma bloğu orijinal bile olsa, düşük de olsa sahte olma riski vardır. KESİN konuşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…