Sahte GTX 1050 Ti'ın performansı nasıl olur?

tarikk78

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Çin'den GTX 1050 Ti aldım sahte falan çıkarsa iade ederim zaten.
Merak ettiğim şey i7 8 çekirdek, 8 GB RAM sistem ve bu ekran kartıyla oyunlarda kaç FPS alırım? Bu ekran kartı sistemime zarar verir mi? Oynayacağım oyunlar:
  • PUBG Mobile
  • PUBG Lite
  • Zula
  • ETS 2
  • Human: Fall Flat
Ben de biliyorum bunun sahte olduğunu, zaten 1050 Ti'da VGA girişi olmaz. Olmazsa iade edip Sapphire AMD Radeon HD 6870 alacağım (bu ekran kartı yaktığım ekran kartı bayağı iyiydi).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ettiğim şey i7 8 çekirdek, 8 GB RAM sistem ve bu ekran kartıyla oyunlarda kaç FPS alırım? Bu ekran kartı sistemime zarar verir mi? Oynayacağım oyunlar:
  • PUBG Mobile
  • PUBG Lite
  • Zula
  • ETS 2
Ben de biliyorum bunun sahte olduğunu, zaten 1050 Ti'da VGA girişi olmaz. Olmazsa iade edip Sapphire AMD Radeon HD 6870 alacağım (bu ekran kartı yaktığım ekran kartı bayağı iyiydi).
Sahtesinin vereceği performansı içine koydukları model belirler. GT 710'da koyabilirler GTX 250 felanda. Youtube üzerinden oyun videolarını izleyebilirsiniz.

GT 710'a soğutucu takıp göndericekler büyük ihtimalle. Paranı çöpe atmak yerine ikinci el RX 460, GTX 950 bulsaydın keşke hocam.

• PUBG Mobile
  • PUBG Lite
  • Zula
  • ETS 2
Sahte ise genel olarak stabil çalışmaz. Düz mantıkta düşünsen aynıdır, kök'e kadar düşünsen de aynıdır 😃Diğer donanımlar ile uyumlu olacağını yani çalışacağını sanmıyorum. Çalışsa da dediğim gibi stabil olmaz sorunlar çıkarabilir

Sistemine zarar vereceğini düşünmüyorum YouTube'da Çin'den gelen sahte ekran kartlarıyla iligli birçok video var, temelde çok kötü ekran kartlarının BIOS'unu modlayıp satıyorlar yani hiçbir şey bekleme performansından. İade ve teslimat konusunda iade koşulları açıkçası belli olmaz gibime geliyor sahte ekran kartı satan adam Aliexpress gibi siteleri de dolandırabilir sanki? Teslimatta ise Türkiye'de gümrükler hala kapalı, aylardır 10TL'lik telefon kılıfımı bekliyorum yani onu da bir kontrol et. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı