Sahte güneş gözlüğü önerisi

Son düzenleme:
Sahte olmasını kabul etmişiz ancak sahte ve özellikleri atlanıyor nedense. Güneş gözlüklerinin kalitesiz camları göz hastalıklarına sebep olabilir. Hele ki monitör gibi yapay ışıklarda kullanırsanız gözlük camının kaliteli olması çok önemli.

Çok siyah olması sizin kullanım alanınız için iyi değil açıkçası. Ben siyah gözlük de sevmem her kullanım alanında. Ben yaklaşık 2 senedir Rayban Unisex RB3548N kullanıyorum camlarından -özel numaralı yaptırdım sağ cam 3.5 sol cam 4 numaralı. Gerçek göz numaram 5'e kadar çıktı ama bu camlar çok pahalı :D- ve renk filtresinden son derece güzel. Sanırım monitör için de yeterli olur.

Dediğim gibi çakma gözlük camları ile monitöre bakarsanız ileride göz hastalıkları ile boğuşabilirsiniz. Sağlık şakaya gelmez.

Bence fake gözlük üreticileri dışı karanlık içerden bakınca aydınlık olan bir gözlüğü üretmekle uğraşmazlar. Orijinali varsa pahalıdır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı