Selamlar. Sahibinden üzerinden iPhone XR satan birisiyle anlaştım ve yarın telefonu inceleyip satın alacağım. Bu telefonun sahte olduğunu nasıl anlayabilirim ve arkasındaki “Designed by Apple California” yazısı bazı ilanlarda yoktu fakat bu cihazda var. Bu sahte olduğunu mu gösterir? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Selam. Sahibinden üzerinden iPhone XR satan birisiyle anlaştım ve yarın telefonu inceleyip satın alacağım. Bu telefonun sahte olduğunu nasıl anlayabilirim ve arkasındaki “Designed by Apple California” yazısı bazı ilanlarda yoktu fakat bu cihazda var. Bu sahte olduğunu mu gösterir? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 1508580
Selam. Sahibinden üzerinden iPhone XR satan birisiyle anlaştım ve yarın telefonu inceleyip satın alacağım. Bu telefonun sahte olduğunu nasıl anlayabilirim ve arkasındaki “designed by Apple california” yazısı bazı ilanlarda yoktu fakat bu cihazda var. Bu sahte olduğunu mu gösterir? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 1508580
True Tone var mı kontrol et. Çalışıyorsa orijinaldir, ayarı açıp kapatman ekranda hiçbir değişikliği etkilemiyorsa çakmadır, eğer kullanılamıyor yazıyorsa ekranı değişmiştir.
Hocam incelediğin zaman çakma olduğunu anlamama gibi bir şansın yok. Zaten orijinali gibi yapabilseydiler herkes çakma alırdı. Yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi App Store gir eğer Google Play açılıyorsa çakmadır.
Sahte ise zaten App Store girdiğinde Google Play Store açılıyor direkt olarak telefonun akıcılığından bile belli olur sahte olup olmadığı. Yine de en garanti yöntem oyun testi yapın sahte telefonlar PUBG gibi oyunları akıcı oynatamaz.