MetalCh3
Hectopat
Samsung 4 TB 870 Evo MZ-77E4T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 4 TB 870 Evo MZ-77E4T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 4 TB 870 Evo MZ-77E4T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, 7.149,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
11500₺'ye satılan bu ürün sahte- veya ben öyle düşünüyorum.
Geçen gün "AA 11500TL'ye düşmüş" diyerek HB'da teori adlı mağazadan sipariş ettim, hatta orijinal mi diye sorduğumda orijinal dediler, kurdum, baktım bilgisayar bir türlü tanımlamıyor. 3-4 tane ayrı SATA yuvası değiştirdim. En sonunda gördü, haydi bakalım diyerek kullanmaya başladım, CrystalDiskMark'ta test yaptım, internetteki diğer testlerden genel olarak %10 hızı düşük çıktı. Samsung Magician indirip sahte mi orijinal mi diye baktım, ne sıcaklığı görünüyor, ne de seri numarası altında genuine (orijinal) yazıyordu, ki internetteki testlerde bunların ikisi de var.
Samsung Memory Support'a seri numarasını ve ürünün elimde fotoğrafını mail attım, bana bizim böyle bir SSD'miz yok ve ambalaj üzerinde normal dışı ibareler var dediler. Bir daha kontrol ettim gerçekten öyle... Ürün üstündeki etikette Samsung com değil con yazmışlar, şaka gibi.
Kutu içerisinde herhangi bir garanti belgesi veya distribütör belgesiyle gelmedi. Plastik kutunun içerisinde siyah bantlı Samsung garanti belgesi yazan bir broşür çıktı, o kadar. Diğer bir arkadaşım distribütör garantili gelmek zorunda onlara seri numarasını söyleyince buluyorlar dedi, ki bunlar uğraşıp onu da koymamışlar. Tekrar ediyorum, mağazanın adı Teori. 1 haftadır da bu fiyata hala satıyorlar.
Şimdi bu sözde tüccarlara ürünü iade göndersem benim için en kolayı olur, 14 günüm de bitmedi. Ancak biliyorum ki başkasına iteleyecekler. Ben bunun hukuki olarak takibini yapmalıyım ki başkasına itelemesinler. Ama önce desteğinize ihtiyacım var, bu ürün gerçekten Samsung'a ait olabilir mi? İstediğiniz tüm belge ve testleri uygulamaya hazırım, kimsenin hakkını yemek istemiyorum.
Siz siz olun aldığınız ürünün takibini yapın ve tam olarak orijinal olduğuna karar vermeden sakın içine dosya vs. İndirip umuda kapılmayın. Amaan çalışıyor zaten deyip kullanmaya devam ederseniz 3 aya bozulduğunda arayacak kimseniz olmaz, ne bir kağıt, ne bir fatura, Samsung kendisi bize ait değil diyor. İstediğiniz her türlü testi yapmaya hazırım, fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Kalın sağlıcakla.
Son düzenleme: