Sahte siteden virüs bulaştığı nasıl anlaşılır?

Onurrr123

Femtopat
Daha fazla  
Android oyun club girince oyun yüklerken başka siteye atıyor bazen sizce virüslü mü? Antivirüs programı falan yükledim bir şey çıkmadı. Sizce virüs bulaşmış mıdır?

Oyunu indire bastığınsa telefon numara yazmalı yere yolluyor oradan geri tuşuna basacaksın Rusça site açılacak oradan yükleyeceksin virüs bulaşmaz.

Oyunu indire bastığınsa telefon numara yazmalı yere yolluyor oradan geri tuşuna basacaksın Rusça site açılacak oradan yükleyeceksin virüs bulaşmaz.

Biliyorum ben onu konu başka ben o ekrana geçerken 1 2 saniye bir site gözüktü sonra geriye döndüm o siteden virüs bulaşmış mıdır?

Siteye tıklayınca virüs gelmez ama indirirsen bulaşabilir bana bulaşmıştı galerime fotoğraflar falan inmişti.

İlk defa oldu bazen kendi kendine uygulama indirdi 1 2 MB (bu başka zaman oldu) bende hemen silmiştim sonra bir de durduk yere bir site gözüktü (ismi falan) ondan çıktım hemen.

Siteden virüs bulaşmaz fakat siteden bir şey indirip açtıysanız bulaşabilir.

Açmadım site ortaya çıktı bende hemen çıktım bir de 1 2 ay önce yine bir şey indircekken 1 2 MB bir şey indirildi bende sildim hemen dosyalardan ondan bir şey olur mu?

İlk defa oldu bazen kendi kendine uygulama indirdi 1 2 MB (bu başka zaman oldu) bende hemen silmiştim sonra bir de durduk yere bir site gözüktü (ismi falan) ondan çıktım hemen.

Açmadım site ortaya çıktı bende hemen çıktım bir de 1 2 ay önce yine bir şey indircekken 1 2 MB bir şey indirildi bende sildim hemen dosyalardan ondan bir şey olur mu?
Dosyayı açmadığın sürece birşey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı