Siteye tıklayınca virüs gelmez ama indirirsen bulaşabilir bana bulaşmıştı galerime fotoğraflar felan inmişti.Android oyun club girince oyun yüklerken başka siteye atıyor bazen sizce virüslü mü? Antivirüs programı falan yükledim bir şey çıkmadı. Sizce virüs bulaşmış mıdır?
Oyunu indire bastığınsa telefon numara yazmalı yere yolluyor oradan geri tuşuna basacaksın Rusça site açılacak oradan yükleyeceksin virüs bulaşmaz.
Biliyorum ben onu konu başka ben o ekrana geçerken 1 2 saniye bir site gözüktü sonra geriye döndüm o siteden virüs bulaşmış mıdır?
Siteye tıklayınca virüs gelmez ama indirirsen bulaşabilir bana bulaşmıştı galerime fotoğraflar falan inmişti.
Google chrome logosu ve Androidle alakalı fotoğraflardı bilmiyorum.O fotoğraflar virüs değil bazı oyun veya uygulamaların görselleri galeriye kaydoluyor play storedada var öyle.
Siteye tıklayınca virüs gelmez ama indirirsen bulaşabilir bana bulaşmıştı galerime fotoğraflar falan inmişti.
Siteden virüs bulaşmaz fakat siteden bir şey indirip açtıysanız bulaşabilir.
Dosyayı açmadığın sürece birşey olmaz.İlk defa oldu bazen kendi kendine uygulama indirdi 1 2 MB (bu başka zaman oldu) bende hemen silmiştim sonra bir de durduk yere bir site gözüktü (ismi falan) ondan çıktım hemen.
Açmadım site ortaya çıktı bende hemen çıktım bir de 1 2 ay önce yine bir şey indircekken 1 2 MB bir şey indirildi bende sildim hemen dosyalardan ondan bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.