Sahte SSD nasıl anlaşılır?

irfantr452

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
Merhaba, iki gün önce Crucial 2TB P3 Plus NVMe M.2 SSD aldım, fakat içimde sahte mi gerçek mi diye bir soru kaldı. Bunu nasıl öğrenebilirim?

Ayrıca yaklaşık bir ay önce aynı firma adı altında RAM aldım fakat emin değilim. Ne yapmalıyım? Kutuları ve faturası duruyor.

Eğer sahte olsa Crucial'in kendi yazılımı bunu anlayacaktır:

Ayrıca sahte ürünler iddia edilen okuma yazma hızlarına da çıkmazlar çoğunlukla.

Ram'ler için de CPU-Z programında Ram konusunda gerekli detaylı bilgiyi öürenebiliyordunuz.

Ayrıca sahte ürünler iddia edilen okuma yazma hızlarına da çıkmazlar çoğunlukla.

Ram'ler için de CPU-Z programında Ram konusunda gerekli detaylı bilgiyi öürenebiliyordunuz.
hocam peki ram olarak nasıl anlayabiliriz içim hiç rahat değil

ramler iyi görünüyor fakat sahte olduğunu nasıl belli ediyor onu çözemiyorum

Thaiphoon Burner programıyla EEPROM kısmında çok daha detaylı bilgiler verir. Ayrıca CPU-Z üzerinde seri numarası da çıkacaktır. Belki seri numarası ile Crucial sitesinde bir kontrol etme bölümü olabilir.

Bir de ürün linklerini atar mısınız? Asla sahte ürün satmayan bir satıcıdan da almış olabilirsiniz. Sahtelere denk gelmek çok nadir.

Thaiphoon Burner programıyla EEPROM kısmında çok daha detaylı bilgiler verir. Ayrıca CPU-Z üzerinde seri numarası da çıkacaktır. Belki seri numarası ile Crucial sitesinde bir kontrol etme bölümü olabilir.

Bir de ürün linklerini atar mısınız? Asla sahte ürün satmayan bir satıcıdan da almış olabilirsiniz. Sahtelere denk gelmek çok nadir.
hocam https://www.hepsiburada.com/crucial-16-gb-ddr4-3200-mhz-ct16g4sfra32a-notebook-ram-pm-HB000019CM9Y buradan satın aldım tech burada isimli satıcıdan markaya ait sorgu bölümü bulamadım henüz iki tane aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı