Sahte Windows nasıl orijinalle değiştirilebilir?

maxwin

Hectopat
Tamirci yüzünden laptopumda sahte Windows var. Format atmaktan hiçbir şekilde anlamıyorum ve çevremde atabilecek biri de yok. Sağlam Lisans'tan key alıp format atmadan key'i girsem bir problem oluşturur mu?

Tamirci yüzünden laptopumda sahte Windows var. Format atmaktan hiçbir şekilde anlamıyorum ve çevremde atabilecek biri de yok. Sağlam Lisans'tan key alıp format atmadan key'i girsem bir problem oluşturur mu?
Tamircinin yaptığı şey arka planda bilgisayarı yorar. Boşu boşuna cihazınızın kapasitesini azaltır. Lisans alsanız bile o sorun devam eder. Format atmak aslında o kadar zor değil. Sadece birkaç butona tıklamanız lazım, illa USB vb. ile uğraşmanız gerekmiyor.

Sahte Windows dediğiniz tam olarak ne?
Klasik tamirci vakası, kaçak KMS kurulmuş.

Tamirci yüzünden laptopumda sahte Windows var. Format atmaktan hiçbir şekilde anlamıyorum ve çevremde atabilecek biri de yok. SağlamLisans'tan key alıp format atmadan Key'i girsem bir problem oluşturur mu?

Hocam isterseniz format konusunda yardım edebilirim

Orijinali kurmak çok zor olmamalı, format atın en temizi öyle olur.

Sistemin kendisinde bir orijinallik sorunu yok zaten. Sadece kaçak etkinleştirme yapılmış. Harici disk ile veya sistemin kendi aracı ile sıfırlaması fark etmez, ikisi de temiz kurulum yapabilir zaten.

Biliyorum hocam en kötü internetteki lisanslara bakıp parayı alsınlar yani kim bilir arkada ne oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…