Saint Row 5 ve Dead Island 2 Epic Games Store’a Özel Olabilir

Bu oyunların iyi bir satış yapacak kitlesi yok. Bazı firmalar resmen Epic Games garanti parasına konup, firmayı keriz yerine koyuyor. Epic Games oyun seçimlerinde artık akıllanması ve bu platforma özel oyunların kitle çekmediğini anlaması gerekiyor. Paranız var tamam ama böyle etrafa gereksiz savurmanın da bir mantığı yok.

Bana kalsa çok sevilen ücretsiz oyunları, sadece kendi platformlarından oynanacak hale getirebilirler. Oradan gelen kitle en azından oyun içi ürün satın alıyor. Hem bu oyunlar Epic Games kitle var diye platforma çabucak geleceklerdir. Daha sonra bu kitleye oyun satmaya odaklanabilirler. Steam üzerinden oyun alan kitleyi elde edemeyeceklerini düşünüyorum.

Bu arada satış oranları açığa çıkmış. Elde ettikleri kitlenin %7 satın alım yapıyormuş. Umarım şu başlatıcı(launcher) düzeltmeye odaklanırlar. Biraz daha hızlanmaları gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Dead Island 2 mi? 😂
Öyle bir oyun mu vardı ya. En son 120 yıl önce duyurmuşlardı gameplay videosu göstermiş insanları gaza getirmişlerdi.

Oyunla alakalı o kadar uzun süre duymadım ki ilgimi kaybedip iptal oldu herhalde diye düşünmüştüm.

Epic Games kaybetmeye oynuyor sanırım. Launcher'larını düzeltmeyip hala exclusive oyun peşinde koşuyorlar garip..
 
Saints Row 5 mi? Mümkün mü ki öyle bir oyun çıkması hatırladığım kadarıyla hikayede devam edebilecek bir şey kalmamıştı. Çıksa harika olurdu ama.
 
Ubisoft gibi bunlar da. Valhalla, Watch Dogs gibi oyunlar Steam'de yok Epic kendini bir cacık sanıyor. Verdiği beles oyunlari aldım aldım ama sorun bakalim, birini bile oynuyor muyum? Epic'i sevmiyorum, sevmeyeceğim de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı