Şaka virüsü nasıl yapılır?

Vbs veya BAT ile yapabilirsin.

Kod:
@echo off
color a
:start
echo %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random%
goto start

Bunu .bat olarak kaydet.

Küçük kuzenime Ferrari sipariş etme şakası yapmıştım yarım saat ağlamıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu utanarak atıyorum. 4 Yıl önce çekip paylaştıgım bir video. :(

Selamlar!

8. sınıfta youtube işine girmeye çalışmıştım fakat sonra vazgeçmiştim. .bat ve .vbs ile ufak zararsız şaka virüsleri yapmıştım. videoları tek tek link koymak yerine kanalın linkini koyuyorum ilgini hangisi çekerse bakar yaparsın. (daha kompleks fakat başarılı olunduğu taktirde daha zevkli olan birşey istiyorsan darkcomet.rat deneyebilirsin fakat eski bir yazılım olduğu için büyük ihtimal antivirüse takılacaktır)

Selamlar!

8. sınıfta YouTube işine girmeye çalışmıştım fakat sonra vazgeçmiştim..bat ve. Vbs ile ufak zararsız şaka virüsleri yapmıştım. Videoları tek tek link koymak yerine kanalın linkini koyuyorum ilgini hangisi çekerse bakar yaparsın.(Daha kompleks fakat başarılı olunduğu taktirde daha zevkli olan bir şey istiyorsan darkcomet. Rat deneyebilirsin fakat eski bir yazılım olduğu için büyük ihtimal antivirüse takılacaktır)

Baktım ve bir arkadaşıma yapacağım eyvallah abi.

Bunu açtığın zaman kapatamıyorsun sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorsun bunu yeni metin belgesine yapıştır sonra farklı kaydet ve .txt yerine. Vbs yaz
do msgbox"Windows 10 silinsin mi?", 4+48, "Windows 10" loop

Not: Windows 10 silinsin mi? Ve Windows 10 yerine istediğinizi yazabilirsiniz.

1609588487013.png

Butonların olmasını istediğinize göre sıralı liste ve karşılığı şöyle:

• 0 — sadece"tamam" butonu.
  • 1 — "tamam" ve "kapat" butonu bir arada.
  • 2 — "iptal","yeniden dene",ve "önemseme" butonu bir arada.
  • 3 — "evet","hayır",ve "kapat" butoları bir arada.
  • 4 — "evet" ve "hayır" butonları bir arada.
  • 5 — "yeniden dene" ve "kapat" butonları bir arada.
İkonlar ise hata ekranınızdaki hataların ne seviyede olduğunu gösteren görseller. İkonlar için sayı değerleri ve karşılığı ise şöyle:

• 0 — ikon yok.
  • 16 — kritik hata ikonu.
  • 32 — soru işareti ikonu.
  • 48 — dikkat ikonu.
  • 64 — bilgi ikonu
Ve 4+48 yerine buradan istediklerinizi yazabilirsiniz
Kaynak.
Arkadaşlarınızı Sinirden Kudurtacak 5 Sahte Virüs Şakası (webtekno.com)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı