Sakal çıkarma önerileri

Yer
Amasya, Türkiye
Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim?

Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal için herhangi bir ürün kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim?

Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal için herhangi bir ürün kullanmadım.
Erkek adamın makyajı sakal değildir çenen küçük ve geride olmadığı her zaman sakalsızlık daha çekicidir kişiden kişiye değişse de genel kanı bu. Badem yağını çok övüyolar hocam denediniz mi? Bir de sarımsak efsanesi var ama gram fikrim yok

Erkek adamın makyajı sakal değildir çenen küçük ve geride olmadığı her zaman sakalsızlık daha çekicidir kişiden kişiye değişse de genel kanı bu. Badem yağını çok övüyolar hocam denediniz mi? Bir de sarımsak efsanesi var ama gram fikrim yok

15 ayrı yağdan oluşan bir karışım satın aldım birkaç saat önce. Henüz denemedim, bakalım işe yarayacak mı.

15 ayrı yağdan oluşan bir karışım satın aldım birkaç saat önce. Henüz denemedim, bakalım işe yarayacak mı.
umudunu kırmak gibi olmasında yağ ile bakım yapılan sakalda canlanma gürleşme oluyor ama yağı bıraktıktan sonra eski haline geri geliyor hocam

Tavsiyem minoxil ve yanında aldığın sakal yağını birlikte kullanmanı öneririm 2-3 aya sonuç almaya başlarsın

umudunu kırmak gibi olmasında yağ ile bakım yapılan sakalda canlanma gürleşme oluyor ama yağı bıraktıktan sonra eski haline geri geliyor hocam

Tavsiyem minoxil ve yanında aldığın sakal yağını birlikte kullanmanı öneririm 2-3 aya sonuç almaya başlarsın

Hairnice isimli 14 yağdan oluşan bir karışım aldım. İçeriğinde işe yarar yağlar var fakat ayçiçek yağı gibi yağlar da var. :D Fayda sağlayacak mı sağlamayacak mı yakın zamanda belli olur. Aynı zamanda saçlarım da dökülüyor, sakalım olsaydı dert etmezdim ama saçsız sakalsız kalmak hiç tercih edebileceğim bir durum değil..

Hairnice isimli 14 yağdan oluşan bir karışım aldım. İçeriğinde işe yarar yağlar var fakat ayçiçek yağı gibi yağlar da var. :D fayda sağlayacak mı sağlamayacak mı yakın zamanda belli olur. Aynı zamanda saçlarım da dökülüyor, sakalım olsaydı dert etmezdim ama saçsız sakalsız kalmak hiç tercih edebileceğim bir durum değil.

Ustam işe yaradı mı?

Bioxinin forte %5 60 ML deri spreyi bunun birçok değişik marka ve içerikle aynı şekilde sakal çıkaran spreyler var ama çok pahalılar 1K 1.5k gidip de kimse vermez bu en uygun olanı dermoailemden alıyordum ben ama orası da artık satmıyor eczaneye gidip fiyatına bir bak bu sakal çıkarıyor evet tüyler ne kadar ince olursa olsun yine de çıkarıyor benim çene altında bir bölgede sakalarım hiç çıkmıyordu normalade sakallarım var ama o bölgede çocukluğumdan beri çıkmadı ne yaptıysam kesin emin olmak için sakallarımı 1 ay hiç ellemedim ve o boşluğu kontrol ettim ama yok orada tüy çıkmıyor Minoxidil sprey olanını kullandım ve 1-1.5 ayda bir sürü küçük küçük tüy çıktı bende 6.5 ay kullandım sonra yan etkileri aşırı arttı yatınca kalbim sıkışıyordu korkudan bir 3-4 ay ara verdim dökülme olmadı ve sakallar hala aynı yerinde duruyor ama aşırı sık değiller 1yıl tam kullansaydım aşırı sıklaşacağından eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı