Sakal için tıraş makinesi önerisi

OKODENRO

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşındayım sakallarımı jiletle kesiyorum 3 günde bir jiletle yapınca tahriş oluyor. 3 bıçaklı tıraş makinesi almayı düşünüyorum aynı jilet gibi kesen varsa eğer. Ben bir tane buldum iyi midir?
Bütçe maksimum 2.7k

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu bütçelere bile çıkmaya gerek yok bence ben kuaförümden powertech markalı bir ürün almıştım pek sık olmasamda evde kaldığım zaman onunla oluyorum.

Jilet kadar pürüzsüz yapmaz ama bayağı kısaltıyor. Philips One Blade bakabilirsiniz.

Arkadaşın attığı makineyi dışarıda ucuz görürseniz almayın hocam merdiven altı üretimi çok fazla linkte olanı alabilirsiniz.

O bütçelerde neden 3000 serisi bakıyorsun ki?

Philips Oneblade yeterli gelecektir.

Ben tam sinekkaydı istiyorum diyorsan S5887 al, sürekli indirime giriyor 2900'e almak zorunda değilsin. Bende var, sinekkaydı tıraş yapıyor.

Ama bana güven Oneblade gayet yeterli, yüzüne bebek gibi olsun diye zarar verme. Ben S5887 aldım, şu an kullanmıyorum bile.

Philips Oneblade yeterli gelecektir.

Ben tam sinekkaydı istiiyorum diyorsan S5887 al, sürekli indirime giriyor 2900'e almak zorunda değilsin. Bende var, sinekkaydı tıraş yapıyor.

Kesinlikle

Philips oneblade yeterli gelecektir.

Ben tam sinekkaydı istiyorum diyorsan S5887 al, sürekli indirime giriyor 2900'e almak zorunda değilsin. Bende var, sinekkaydı tıraş yapıyor.

Ama bana güven oneblade gayet yeterli, yüzüne bebek gibi olsun diye zarar verme. Ben S5887 aldım, şu an kullanmıyorum bile.

Ne zarar verecekki bu makine?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı