Sakal serumu önerisi

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar, benim ailem ve sülalemin yarısı köse. Genlerden dolayı sakal bıyık uzamıyor bizde. Çıkanda da bende olduğu gibi seyrek seyrek ve belli yerlerde çıkıyor. Zaten ne kadar seyrek ve az çıktığını bir görsel ile ekleyeceğim (2 yıllık görsel ama şu anda da pek bir farkı yok). Saçımı uzatmaya devam ettiğim ve artık bayağı uzun bir saça sahip olduğum için pek de yakışmamaya başladı ve sakal ile bu açığın kapanacağını düşünüyorum. Bununla alakalı etkili ve daha önce denediğiniz veya bir yakınınızın denediği, olumlu sonuç aldığınız bir sakal serumu veya sakal uzatma yöntemi var mıdır? Yaş 24 bu arada.

Dosya Ekleri

• best.jpeg
    best.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 261
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sakal serumları işe yaramıyor hocam :( benim de 7. sınıftan beri sakal problemim var keşke çıkmasa diyorum :( Veya belki bir ihtimal sizde işe yarayabilir.

Sakal ektirebilirsin.
Ektirmeyi pek düşünmüyorum, hem maaliyetli hem gereksiz geliyor, saç olsa düşünebilirdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sakal serumları işe yaramıyor hocam :( benim de 7. sınıftan beri sakal problemim var keşke çıkmasa diyorum :( Veya belki bir ihtimal sizde işe yarayabilir.

Aslında işe yaradığını savunan çok fazla insan görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı