Sakal ve bıyıklarım köse olabilir mi?

barancavindar

Centipat
Katılım
24 Mart 2022
Mesajlar
299
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, 14 yaşındayım ergenlik çağı'ndayım sakal ve bıyıklarım hafif bir şekilde yüzümde gün yüzüne çıkmaya başladı ve devam ediyor. Bundan 2 gün önce duşa girip bir jiletle alsam ne olur dedim ve maalesef aldım. (bıyıklar aslında tam bıyık, sakal değil ama tüy çok ince yakından bakılınca belli oluyor) Ve internetten biraz gezdim ve bazı insanların bunun yüzünden köse olduğunu gördüm ilk seferden bir şey olur mu yoksa ileride tüylerin şeklini yönünü etkiler mi bir daha asla almayacağım sadece berbere gidersem makineyle aldırırım o kadar teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kafana takma birşey olmaz sakal bıyık işleri 20'lerden sonra oturuyor. Jiletle alma çünkü ters alırsan ters çıkabiliyor ben ne yazık ki bu hatayı yaptım.
 
Hocam sizin düşünceniz saygı duyuyorum fakat burası FORUM burda bu kategori konduysa kullanılsın diye konulmuştur benim bunu kullanmamda bir sakınca yoktur diye düşünüyorum sana saçma geliyorsa açıp bakmiycaksın ve hiç yokmuş gibi davranıcaksın.
 
Hocam sizin düşünceniz saygı duyuyorum fakat burası FORUM burada bu kategori konduysa kullanılsın diye konulmuştur benim bunu kullanmamda bir sakınca yoktur diye düşünüyorum sana saçma geliyorsa açıp bakmayacaksın ve hiç yokmuş gibi davranıcaksın.

Büyüklerine saygılı olmayı öğren. Kişisel bakım falan değil, genetik bir soru bu. Senin vücudundan kıl çıkıp çıkmayacağı genetik konusudur, kişisel bakım değil. Ben de emir cümlesiyle konuşayım; Konuya uygun başlık açacaksın, saygılı olmayı öğreneceksin, birilerine ne yapmaları gerektiğini söylemeyeceksin. Forumsa burası bir teknoloji forumu hadi konu dışı bazı konular olabilir ama seninkisi alakasız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığına takıldım, sakal ve bıyık köse olamaz. Köse, insana dair bir sıfattır.

Onun haricinde, konuya dair bir şey demek gerekirse, 14 yaş bu gibi telaşlar için erken. Kıldan ötürü telaşe de enteresan bir olgu, çıkar ya da çıkmaz, çıkmazsa jilet masrafından kurtarılır.
 
Konu başlığına takıldım, sakal ve bıyık köse olamaz. Köse, insana dair bir sıfattır.

Onun haricinde, konuya dair bir şey demek gerekirse, 14 yaş bu gibi telaşlar için erken. Kıldan telaşe de enteresan bir olgu.
Hocam köse'yi ben yanlış araştırmışım onun için özür dilerim kıl dediğim başta kıl oluyor sertleşiyor sonra sakal gibi kalınlaşıyor o manada söylemek istemiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı