Sakalları tersten almak sıkıntı yaratır mı?

533388

Hectopat
Makaleler
2
Sakallarını jiletle tersten alıyorum. Bir sikinti olur mu? Bir de nasıl eşit alabilirim fualleri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir yerde jiletle tersten almanın kıl dönmesine neden olduğu ve kıl köklerine zarar verdiğini okumuştum.

Alakası 1 gram bile yok hocam. Hatta işe giderken sinekkaydı tıraş olmak zorunda olan kişilerin 2-3 perde bile aldığı oluyor. İlkini düz yönde, ikincisi çapraz, üçüncüsünü ters şeklinde yapanlar bile var.

Tersten almak, sivilceye kıl dönmesine ve tahrişe sebep olur.

Evet bilinçsiz şekilde yaparsan tabii ki olur. Youtube'da klasik tıraş yapanların %95'i 2. veya 3. perdede ters şekilde alıyor. Hiç de kıl dönmesi, sivilce, tahriş yaşamıyorlar.

Evet bilinçsiz şekilde yaparsan tabii ki olur. Youtube'da klasik tıraş yapanların %95'i 2. veya 3. perdede ters şekilde alıyor. Hiç de kıl dönmesi, sivilce, tahriş yaşamıyorlar.
Youtube da traş yapan arkadaşlar herhalde her gün video atmıyor traş olurken, yani video sırasında çıkacak şeyler değil bunlar.

Ama insandan insana değişir. Asker filan değilseniz çok zorlamaya gerek yok. Ben asker olarak bile hep düz aldım, bir sıkıntı olmadı. Çıkan sakala da bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…