Sakarya GigaFiber projesi son durum nedir?

SupervisorBerk

Kilopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz 2021 yılı Kasım ortalarında Sakarya/Adapazarı/Sakarya mahallesi bölgesi eklenmişti projeler 2022 yıl sonunda bitirilmesi ön görülüyordu sonradan öğrendim 2023 yıl sonuna kadar uzamış olay 2023 yıl sonuna cok var yazdığım mahallede herhangi bir değişiklik bulunuyor mu projede öğrenmek istiyorum. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku

Merhaba, aktivasyon ve planlama süreçleri taleplere göre değişiklik gösterdiği için net tarih bilgisi maalesef iletemiyorum. Sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak paylaşabilirsiniz. Her talep proje ekipleri tarafından değerlendirilmektedir.

Merhaba, aktivasyon ve planlama süreçleri taleplere göre değişiklik gösterdiği için net tarih bilgisi maalesef iletemiyorum. Sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak paylaşabilirsiniz. Her talep proje ekipleri tarafından değerlendirilmektedir.
Daha önceden proje bölgesinde diyebiliyordunuz şimdi ben sizden net bir tarih istemedim projede değişiklik oldumu olmadımı diye sordum olayı proje kapsamındaysa yazdığım adres sorun yok. @TurkNet Destek Ayşegül

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı