Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Merhaba. Salad ile mining yaparak Minecraft hesabıma OptiFine cape almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
Merhaba. Salad ile mining yaparak Minecraft hesabıma OptiFine cape almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum.
D DragonQ Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 OptiFine'nın sitesinden satın alabiliyoruz diye biliyorum. Ayrıca Salad'dan alamıyoruz diye biliyorum. OptiFine OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics www.optifine.net
OptiFine'nın sitesinden satın alabiliyoruz diye biliyorum. Ayrıca Salad'dan alamıyoruz diye biliyorum. OptiFine OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics www.optifine.net
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 DragonQ dedi: OptiFine'nın sitesinden satın alabiliyoruz diye biliyorum. Ayrıca Salad'dan alamıyoruz diye biliyorum. OptiFine OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics www.optifine.net Genişletmek için tıkla... OptiFine cape 10 dolar. Salad'dan 10 dolarlık PayPal dedim ama PayPal artık Türkiye'de kullanılmıyor yani Salad'dan almak istiyorum minerlikten çıkaracağım bir şeyler
DragonQ dedi: OptiFine'nın sitesinden satın alabiliyoruz diye biliyorum. Ayrıca Salad'dan alamıyoruz diye biliyorum. OptiFine OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics www.optifine.net Genişletmek için tıkla... OptiFine cape 10 dolar. Salad'dan 10 dolarlık PayPal dedim ama PayPal artık Türkiye'de kullanılmıyor yani Salad'dan almak istiyorum minerlikten çıkaracağım bir şeyler