Salcano NG 650 İçin Arka Göbek Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla yarın sabah yolcuyuz :) Montajdan sonra farklı bir konuda paylaşırım deneyimlerimi.
Bu konuyu da fazla dağıtmayalım.

20150404_182712.jpg

Bisikleti almaya gideceğim için hava kapandı, yağmur falan yağıyor ve hava soğuk bugün :)
Alacağım yinede.

Hehehe :) aynen berbat bir hava oldu. Bir iki gün sonra yağmur gidicekmiş sorun yok :D

Lanet olsun adamım bu bisiklet bir harika :) :) :)

Yeni vitesler resmen, bisiklete ilk defa biniyor hazzı yaşattı.
Rulmanlı göbeğin ve HallowTech aynakolun farkını anında hissediyorsunuz zaten.
Bisiklet çok daha rahat depara kalkıyor, temiz hızlanıyorsunuz. 0'dan 40km hıza yükselmek gerçekten çok kısa bir zamanımı alıyor ve beni yormuyor.
7-8 trafiğine rağmen bir dünya yolu gerçekten yorulmadan geldim, veya evde yaptığım çalışmalar nedeniyle kondisyonum yerimdeydi ki tahmin ediyorum, öyledir :)

Tek sorun bisiklet çok kolay hızlanıyor, çatır çatır vites artırıyorsun ancak durmuyor arkadaş :) Arka teker desen zaten yol lastiği.
Yağmurlu havada ön frenin yetersizliğini çok açık ve net hissettim. Zaten sırada SLX frenler var.

20150407_193904.jpg

:D Hadi hayırlı olsun. Nisan da ayarlayabilirsek çıkalım bir Maltepe skatepark yapalım :D

İnşallah kendimi ve bisikleti parçalamam :) Zevkli olacağı konusunda şüphem zaten yok :) @Bulut Uzer

Atilla bisiklet nasıl olduysa zincire gres yağ sürmeyi unutmuş :)

Denizli'de tekrar kar başladı. Kıştan kurtulamıyoruz. :) Kar dinsin, atacağım yine bisikletle kendimi dışarı. :) Sizin orda durum ne alemde?

Hayırlı olsun bu arada. Gerçekten çok güzel görünüyorlar. Performanslı çalıştıkları zaten şüphesiz.

Bizim buralarda ara sıra hafif yağmur tiseliyor. Dün hava kuru ve sertti.
Akşam ona göre giyindim ve 10km ufak bir tur yaptım.

Yolda 80 tane arkadaşa rastlayıp 10 tanesinden teklif alsam da yalnızca 1 tanesine verdim bisikleti :)
Kısa parmak eldiven giydiğime bile pişman oldum, parmak uçlarım uyuştu resmen.

Bugün yaz geldi resmen, tadını çıkartmak lazım :)

20150411_130450.jpg
20150411_125622.jpg
20150411_120601_HDR.jpg
20150411_125654_HDR.jpg
20150411_120614_HDR.jpg

Geçen detaylı bir temizliğe soktum makineyi, yağmurlu havaların pisliğini attı üzerinden bir güzel.

20150519_143735.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı