Salcano NG 650 İçin Arka Göbek Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Ancak işlemler bittikten sonra ''İyiki değiştirmişim be, bisiklet adam gibi oldu !'' diyor insan. Ancak bu sırada olan biten bizim bütçeye oluyor. :)
Parçaları değiştirebilme imkanın olursa ve değiştirirsen fotoğraflarını at. Merak ediyorum şimdiden. :)
Bende vites kolunu değiştirebilirsem iyi olacak. :)

Göbek PTT Şubesine ulaşmış, yarın teslim alacağım. Bunun dışında bir de ruble alacağım.
Alacağım ürünün sıfırı hep 200TL ve üzeri ancak 100-140 liraya ikinci el hiç kullanılmamışını buluyorum.

Hayırlı olsun mil için çok aşırı demişler. Truvativ gidon ve gidon boğazı alabilirsin. Fiyat ve sağlamlık konusunda iyi olanlarını görmüştüm bir ara. Ama gördüklerim 720mm gidon ve kısa boğazlardı. Yenilemekle iyi yaparsın hep sorun çıkaracağına aradabir olur daha iyi. Yakın zamanda bende kadro değiştireceğim eğer o zamana kadar almamış olursan benim kadroyu önerebilirim zamanı gelince. :D

Ruble - Maxsimum hız konusunun da üzerinden geçmem gerekiyor, yanlış anlaşılmasın.
Yeni rublenin hızı yükseltme sebebi son dişlinin daha az dişe sahip olmasından kaynaklanıyor.
Şuan ki 14'ken yeni alacağım 11 dişli. Bu da son viteste hız farkı yaratıyor doğal olarak.
Yani 9'lu ruble değildir hız faktörü, dişli sayısıdır.

Son olarak ürünü aldım. Rulmanlı göbeği her çevirdiğimde içim eriyor :) Cidden iyi bir fiyattan tertemiz, hiç kullanılmamış bir ürün aldım.

20150123_132203.jpg
20150123_132219.jpg
20150123_132158.jpg

Hayırlı olsun. Aynı hissiyat ve ses benim göbekten'de geliyordu. Anladığım kadarıyla ikimiznki'ninde sistemi aynı değil mi?
Bu arada ürün gerçekten çok temizmiş. Gerçekten iyi denk getirmişsin. :) Aynı sıfır gibi. :)

Aksine Shimano bilyeli göbekte direten bir firma :) Sendeki rulmanlı değil diye biliyorum.
Bunun göbeğini çevirdiğinde ses gelmiyor :) Bir ağırlık hissi mi var diyeyim, şahane ya.

Bisikletçiye uğradım, işçilik için 50 liradan aşağı inmedi, konuşma 10 saniye sürdü, çıktım gittim :)
Elimde uygun alet edevat olmadığı için biraz uğraştıracak beni ama olsun.
50TL için fazlasıyla değer uğraştığıma.

Bisikletçilere yaptırmamak lazım benden de 80 TL istemişti. :D Neyse ki toplanmışını aldım. Bu arada İstanbul da olan varsa buluşup turlayalım biraz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı