Salcano NG 650 İçin Arka Göbek Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelen aparattan kastın ne anlamadım. :)

Demek istediğin şeyin cevabı bu videoda olabilir. Ben yeni ruble montajımı yapmadan önce bu video'yu izlemiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum yalnızca şu parçaya ihtiyacım vardı, bahsettiğim aparat bu : Onu da sipariş edeceğim, lazım olur ileride de kullanırım.

file_51_22.jpg

Yok, bunu almadım daha :) Yarın SRAM PG990 ruble ve SRAM PC991 zincir sipariş edeceğim.

Ben o anahtarı 7,5 TL'ye bisikletçi'den aldım. Gerçekten lazım oluyor. Alman iyi olmuş.
Ucuza almışsın gerçekten, sitelere bakıyorum da 25 liradan aşağı yok bu aparat. Kaliteli bir şey miydi sendeki?

Nihayet benim de elime ulaştı SRAM PG990 ruble ve PC991 HollowPin zincir.
www.erdoganlarbisiklet.com: Erdoğanlar Bisiklet - Sram Pg-990 Mtb Rublesi 9V
www.erdoganlarbisiklet.com: Erdoğanlar Bisiklet - Sram Zincir Pc-991 Hollow Pın 9 vites

20150129_141211.jpg
20150129_141207.jpg
20150129_140528.jpg
20150129_140630.jpg
20150129_140426.jpg
20150129_140440.jpg
20150129_140715.jpg

Ortalık fena karıştı :(

20150129_152157.jpg

Son düzenleme:
Dişli ve göbek renkleri çok güzel olmuş. Hayırlı olsun. Dişlinin sesini bir video ile duymak isterim :D

HUB sesini tekeri örünce dinletirim bir ara :) Arka artırıcı ve vites kollarını da halletmem gerekecek şimdilik.
Aksi halde farklı viteslerde kullanamam, 7'li ve 9'lu sistemin tel çekme oranında mm'lik farklar var, ya tam oturmaz, ya çır çır öter, ya da uzun vadede ruble ve zincire zarar verir.

Ya tek viteste kullanacağım bir süre, ya da yüklü bir miktar ile komple değişikliğe gideceğim :) Vites kollarını değiştirmeye kalksam, bitişik olduğu için yeni fren setine de ihtiyacın olacak :) Sıkıntı büyük valla, hesaba katmadan ucuz diye aldık hemen göbeği ama arkasından bir dünya masraf çıkarttı.

Bir kere oldu en azından temiz ilerliyor şuan bana kalırsa. Ben single speed kullanıyorum, sende değiştirene kadar öyle kullan :D Frenler mecbur değişicektir de değişirken alacak olursan Avid al bari. Sahibinden de bir ara ikinci el Elixir 1 ler vardı uygunlardı. Az önce baktım takım olarak 200 TL yine. Tavsiye ederim.

Single Speed de hoş, vites değiştirme derdi yok en azından :) Ben de değiştirene kadar o mantıkla ilerlerim dediğin gibi.
Frenleri zaten takım halinde değiştirmem gerekecek, şimdi kalkıp birer mekanik fren kolu alsam yarın bir gün HD fren almaya kalksam yine çöpe gidecek mekanik fren kolları.

Facebook üzerinden de çok güzel, aktif olarak satışların sürdüğü gruplara üyeyim zaten. Bir gözüm hep oralarda :)

Hayırlı olsun. Kusura bakma İzmir'e gezmeye gittiğim için, bir hafta internete girememiştim. Gerçekten çok şık durmuş parçalar birbirleriyle. Uzun vadede, sıkıntısız kullanmanı dilerim.
Aldığım parça galiba sağlam, zaten 40 yılın başı bir göbeği açmak için kullanıyoruz. :) Ben kendi göbeğimi sökerken sorun çıkarmadı. Kırılma vs. olmadı yani.

Decathlon'da 110TL'ye çok güzel bir bakım onarım seti buldum ancak banka kartım ile işlem yapamadım.
www.decathlon.com.tr: Bisiklet Büyük Alet Çantası B'TWIN - Bisiklet Bakım Onarım Aletleri Bisiklet...

@Enes Doğan Çekiş sistemini olduğu gibi üst seviye parçalar ile yeniledim ben. Göbek - ruble - zincir - arka aktarıcı - aynakol - vitess kolları olmak üzere.

Şu bahsettiğin tamir setini ay sonu alıp montajı kendim yapacağım, malum jant telleri uğraştıracak.

Sen yeni rublen ile uyumsuz vites kolları falan kullanıyordun sanki, durum nedir?
Ben herşeyi kılıfına göre ayarladım, sorun çıkmayacak.

Yaza bomba gibi gireceğiz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı