Salcano NG 650 İçin Arka Göbek Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin, kesenin ağzını bizden daha çok açman gerekiyor. Ben üst seviye takılıyorum ancak asfalt üzerinde kullandığım için parçalarım zarar görmüyor.
Ancak sen akrobatik hareketler de yaptığın için fazla yük biniyor.

Rulmanlı göbekler fazla sevmez darbeyi, bu sıkıntıları yaşatması anormal değil hani.
Asıl amacı akıcılık ve sürat korumadır, asfalt üzerinde kullanılan bisikletlere daha uygundur.
Bir kere zarar görünce tamir edilmesi bile büyük sıkıntı, bilyeli sistemdeki kadar maliyetsiz değil ayrıca

Maşa zaten ayrı bir muamma, üst seviye bir maşa zaten şart sana. Bakım niyetine her hafta da kurcalamamak gerek bence.
Şuan elindeki parçaları bilmiyorum ancak ne kadar ekmek o kadar köfte

Kadro ve maşayı en sona bırakacağım ben, kesinlikle çakallık yapıp ucuzdan halletmeye gelmiyor. Her şeyin en iyisinden alacaksın Gerekirse yavaş yavaş, ancak her şeyin iyisinden.

Maşa Rock Shox Tora Tk 30. Maşa konusunda almadan önce çok aradım düzgün bir dj maşa ama bulamadım. Ön göbek rulmanlı değil ama bundan önce ki de rulmanlı değildi. Arka göbek de sorunum yok zaten Ns Bikes Pro göbek. Sağlam bir ön göbek arıyorum bende. Dh ye geçene kadar mecburen bunlarla devam edicez şimdilik. Kadro konusunda da tam tersi. Önce kadro alınmalı sonra geri kalan bileşenler gelir.

Parça parça gösteremem ama benim vasıta da böyle bir güzel.

Senin bisiklet biraz ortada kalmış, BMX tadında MTB gibi bir şey olmuş
FullFace kask falan takıyorsun, DH havası da estiriyor

Bence DH'ye dön tamamen, ben ileride öyle yapmayı planlıyorum.

Dirt jump bir bisiklet. 80-100mm lik maşa, genel ortalama ile tek uzun kablolu hidrolik fren çoğu kullanmaz ve single speed. Sokak ve skate parklar genel kullanım alanı. Ama gerçek yeri kum rapmalar. Mtb ve bmx çok farklı dünyalarda.

Aynen ya bu bildiğin Dirt Jump. Bu türü bilmiyorum da zaten O yüzden BMX veya MTB'ye çekmeye çalıştım.

XO kollarım da gelmiş, iş yerinde kuduruyorum resmen
Eve geçince fotoğraflarını atacağım. Salı günü ayağa kalkmış olacak bisikletim.
Atilla Bisiklet'e her türlü bakımı ile beraber toplatmaya karar verdim.

Hayırlı olsun İnce Bisiklet'i de düşünmeni tavsiye ederim. Kadıköy taraflarında ve çok temiz bakım yapılıyor. Bakım yapılan bisikletlerin çoğu dh,fr ve enduro tipleri olsada gelenleri geri çevirmeyen güzel bir sahibi var Oktay İnce.

Atilla Bisiklet'in bayiliği ise Altunizade'den Kadıköy'e dönüp, aşağı kendini kaptırmadan solda bir yerlerde.
Kadıköye kadar inmek istemiyorum, çıkması da var çünkü Okul çıkışı alacağım için sıkıntı olur.
Hafta sonu zaten 80 tane düğün var Zor ikna ettim parçaları araba ile bıraktırmaya.

İyi o zaman Yakın zamanda Maltepe skatepark a gelmeyi düşünüyorum. Ayarlayabilirsek buluşmak isterim.

İşlerden dolayı bende binemiyorum zaten bayağı bir geriledim biraz. Öyle bir huyum yoktur sevmemde ve öyle bir şey yapanıda sevmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…