Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Senin, kesenin ağzını bizden daha çok açman gerekiyor. Ben üst seviye takılıyorum ancak asfalt üzerinde kullandığım için parçalarım zarar görmüyor.
Ancak sen akrobatik hareketler de yaptığın için fazla yük biniyor.
Rulmanlı göbekler fazla sevmez darbeyi, bu sıkıntıları yaşatması anormal değil hani.
Asıl amacı akıcılık ve sürat korumadır, asfalt üzerinde kullanılan bisikletlere daha uygundur.
Bir kere zarar görünce tamir edilmesi bile büyük sıkıntı, bilyeli sistemdeki kadar maliyetsiz değil ayrıca
Maşa zaten ayrı bir muamma, üst seviye bir maşa zaten şart sana. Bakım niyetine her hafta da kurcalamamak gerek bence.
Şuan elindeki parçaları bilmiyorum ancak ne kadar ekmek o kadar köfte
Kadro ve maşayı en sona bırakacağım ben, kesinlikle çakallık yapıp ucuzdan halletmeye gelmiyor. Her şeyin en iyisinden alacaksın
Gerekirse yavaş yavaş, ancak her şeyin iyisinden.
Ancak sen akrobatik hareketler de yaptığın için fazla yük biniyor.
Rulmanlı göbekler fazla sevmez darbeyi, bu sıkıntıları yaşatması anormal değil hani.
Asıl amacı akıcılık ve sürat korumadır, asfalt üzerinde kullanılan bisikletlere daha uygundur.
Bir kere zarar görünce tamir edilmesi bile büyük sıkıntı, bilyeli sistemdeki kadar maliyetsiz değil ayrıca
Maşa zaten ayrı bir muamma, üst seviye bir maşa zaten şart sana. Bakım niyetine her hafta da kurcalamamak gerek bence.
Şuan elindeki parçaları bilmiyorum ancak ne kadar ekmek o kadar köfte
Kadro ve maşayı en sona bırakacağım ben, kesinlikle çakallık yapıp ucuzdan halletmeye gelmiyor. Her şeyin en iyisinden alacaksın