Merhaba masam sallanıyor ne yapmalıyım? Ayak altlarında boşluk yok komple üstünde, dünyalarca ağırlık olmasına rağmen sallanıyor, bunu nasıl halledebilirim? Görseller ektedir.
Merhaba masam sallanıyor ne yapmalıyım? Ayak altlarında boşluk yok komple üstünde, dünyalarca ağırlık olmasına rağmen sallanıyor, bunu nasıl halledebilirim? Görseller ektedir.
Ayaklardan bağımsız sağa sola sallanıyorsa, resimdeki gibi masanın içine arkasında ve önünde olacak şekilde çaprazlama 4 tahta vidalayın.
Eki Görüntüle 2495365
Babama önerini gösterdim çok hoşuna gitti 2 tahtada yeter sanırım dedi bunu deniyeceğiz ayaklardan mı benim tam kafam basmıyor anlamıyorum ama mouseı sağa sola hızlı çevirdiğimde komple masa bir sağa bir sola kayıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.