Sallanan masa nasıl sabitlenebilir?

Realics

Picopat
Daha fazla  
Merhaba masam sallanıyor ne yapmalıyım? Ayak altlarında boşluk yok komple üstünde, dünyalarca ağırlık olmasına rağmen sallanıyor, bunu nasıl halledebilirim? Görseller ektedir.

Dosya Ekleri

• IMG_4056.jpeg
    IMG_4056.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_4057.jpeg
    IMG_4057.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4058.jpeg
    IMG_4058.jpeg
    98,9 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba masam sallanıyor ne yapmalıyım? Ayak altlarında boşluk yok komple üstünde, dünyalarca ağırlık olmasına rağmen sallanıyor, bunu nasıl halledebilirim? Görseller ektedir.

Böyle bir masa bende de var kasa üstte ağırlık veriyordu aşağıya koydum aşağıya da kağıt koydum şu an işimi görüyor.

Ayaklardan bağımsız sağa sola sallanıyorsa, resimdeki gibi masanın içine arkasında ve önünde olacak şekilde çaprazlama 4 tahta vidalayın.

1747763843540.png

Ayaklardan bağımsız sağa sola sallanıyorsa, resimdeki gibi masanın içine arkasında ve önünde olacak şekilde çaprazlama 4 tahta vidalayın.

Eki Görüntüle 2495365

Babama önerini gösterdim çok hoşuna gitti 2 tahtada yeter sanırım dedi bunu deniyeceğiz ayaklardan mı benim tam kafam basmıyor anlamıyorum ama mouseı sağa sola hızlı çevirdiğimde komple masa bir sağa bir sola kayıyor.

Babama önerini gösterdim çok hoşuna gitti 2 tahtada yeter sanırım dedi bunu deniyeceğiz ayaklardan mı benim tam kafam basmıyor anlamıyorum ama mouseı sağa sola hızlı çevirdiğimde komple masa bir sağa bir sola kayıyor.

Yani tam ortadan 2 tane atsan da olur da garanti olması açısından 2 arka 2 önden atmak daha sağlıklı olacaktır.

Bu tip masalar olduğu yerde sağa sola sallanır, benzeri kuzenimde vardı en ufak dokunuşta hacıyatmaza dönüyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı