Sallantı hissi ve durduk yere gelen çınlamalar

korsanpat

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
306
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba bu gece beni uyutmayan muzdarip histen bahsetmek istiyorum. Ortalama 20dk önce sallantı hissiyle uyandım ve sallanıyordu. Ufak depremdir dedim geçer geçmedi gözümü açtım etrafta dalgalanıyor. Gözümü kapattım açtım falan şaka maka etraf dalgalanıyor elimi yüzümü yıkadım açıkçası korktum. Ekstra olarak geceleri kulaklarımda yoğun bir çınlama oluyor bazen tam uykuya dalacakken aniden zıplıyorum ama bu kulak çınlamasından da aşırı yoruldum bayadır bu durum var kulağımın içinde giderek sesi yükseliyor dayanılmaz hâle geliyor. Bunun nedeni ne olabilir? 1 saat önce bayağı kola içmiştim onla bir alakası olabilir mi acaba? Vertigom falan da yok nedir bunun açıklaması?
 
Son düzenleme:
KBB'ye görünmeni tavsiye ederim. Kulak iltihabı yaşadığımda bu kadar yoğun olmasa da benzer şeyler oluyordu. Orasıyla ilgili değilse yönlendirir zaten seni nörolojiye muhtemelen.
 
Arkadaşlar merhaba bu gece beni uyutmayan muzdarip histen bahsetmek istiyorum. Ortalama 20dk önce sallantı hissiyle uyandım ve sallanıyordu. Ufak depremdir dedim geçer geçmedi gözümü açtım etrafta dalgalanıyor. Gözümü kapattım açtım falan şaka maka etraf dalgalanıyor elimi yüzümü yıkadım açıkçası korktum. Ekstra olarak geceleri kulaklarımda yoğun bir çınlama oluyor bazen tam uykuya dalacakken aniden zıplıyorum ama bu kulak çınlamasından da aşırı yoruldum bayağıdır bu durum var kulağımın içinde giderek sesi yükseliyor dayanılmaz hâle geliyor. Bunun nedeni ne olabilir? 1 saat önce bayağı kola içmiştim onla bir alakası olabilir mi acaba? Vertigom falan da yok nedir bunun açıklaması?

Kulak kristalin oynamış olabilir aynısı annem de olmuştu.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı