Şampiyonlar Ligi'nde Kura Çekimi Bugün

Hocam 17-18 BJK pek de kolay değildi ama siz bilirsiniz. 2 tane lig şampiyonu 1 tane 2. vardı.
ŞL'ne göre çok basit gruplardı tam okumadınız sanırım yorumumu. Bir Bayern, City, Real gibi takımlarla aynı grupta olmak var bir de Porto, Monaco, Lokomotif, Leipzig gibi takımlarla aynı grupta olmak var.

SL'ne göre çok basit gruplardı tam okumadınız sanırım yorumumu. Bir bayern, City, real gibi takımlarla aynı grupta olmak var bir de porto, Monaco, lokomotif, leipzig gibi takımlarla aynı grupta olmak var.

Hayır demek istediğinizi gayet iyi anladım. Demek istediğim o zaman o takımlar en iyisi değildi ama iyiydi.

GS genelde CL'de güzel kuralar çekiyor. O yüzden olabilecek en iyi kurayı yazdım.

Anladım. Ama bence bunlar gelecek:
1.torba = napoli.
2.torba = united.
3.torba = psv gelecek gibi geliyor.

1693483980595.png

Bende bu çıktı🤣🤣🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
SL'ne göre çok basit gruplardı tam okumadınız sanırım yorumumu. Bir bayern, City, real gibi takımlarla aynı grupta olmak var bir de porto, Monaco, lokomotif, leipzig gibi takımlarla aynı grupta olmak var.

CL'de hiçbir rakip basit değildir. Denk olabilirler fakat basit takımlar değil hiçbiri. City ve real, Porto'ya ve Leipzig'e basit diyebilir, fakat Türk takımlarının basit olarak görebileceği hiçbir takım yok CL'de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı