GS bu oyunla UEL'de de hiçbir şey yapamaz.
Galatasaray her zaman ki gibi bu sezonda kötü başladı. Toparlanacağını umuyorum, toparlanamazsa ne ligde ne de Avrupa'da başarılı olamaz.
GS bu oyunla UEL'de de hiçbir şey yapamaz.
GS bu oyunla Uel'de de hiçbir şey yapamaz.
Fatih terim eskilerde kalmış bir oyun yapısına sahip okan buruk Başakşehir ile lepinzg e 3 atmış bir hoca biraz daha takımı oturtursa yeterli olur ama bence SL görmüş kaliteli bir teknik direktör daha iyi olur (lampard olabilir)
Hocam haklısınız ama ben okan hocadan ümitli değilim. Oyuncuların bireysel başarısıyla bir şeyler oluyor gibi geliyor şu anlık.
Kesinlikle.Evet olabilir bence kaliteli bir 5 büyük lig görmüş teknik adam gerekiyor takıma.
Kesinlikle.
Hocam ben GS'den ümitli değilim ya oyuncuların bireysel performansları götürüyor. GS başarı istiyorsa Fatih terimi getirmesi gerek.(bence)
Beşiktaş veya fenerin karşısında molde olsa onlarda böyle zorlanırdı maçları izlendin mi bilmiyorum ama molde inanılmaz oynuyor.
dediğinize katılıyorum galatasary halen tam oturmadı ancak molde nin twente den kat mı kat daha üstün bir oyun oynadığını düşünüyorumFenerbahçe uyum içinde oynayan bir kadroya sahip, ilk 20-25 dakika zorlanır ancak sonrasında oyuna tamamen dahil olup rahatlıkla maçı kazanırdı. Twente Molde'den daha kaliteli kadroya sahip bir takım, Twente maçında da böyle oldu. Galatasaray'ın en büyük sorunu Kadro'nun tam anlamıyla oturmamış olması ve bireysel performansların düşüklüğü. Bu sorunları yaşamasa Molde'yi çok rahat elerdi.
Yine hoca yangınları yapılmış ne oluyor? 1-2 kötü oyunda yiyeceksek hocayı iş vahim. Okan Hoca'nın oynattığı oyundan ben de memnun değildim ama takımın durumu da belli. Orta saha yok takımda. Fatih terim, yabancı hoca vs. aramak çok saçma olur. İstikrar başarı için çok önemli. Okan hoca kalmalı, öz eleştirisini yapıyordur zaten. Ek olarak molde hazır takım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.