Şampiyonluk kutlamasından sonra tehdit eden arkadaşa ne yapılmalı?

Merhaba herkese. Dün Galatasaray şampiyon olduktan sonra ailemle meydana kutlamaya çıktık. Kutlamalar on numara bitti. Sabah okula gittiğimde aşırı kayserisporlu hatta kapalı kale taraftar grubuna dahil bir arkadaşım dün dışarıda yaptığı terbiyesizlikleri anlatmaya başladı. Örneğin Galatasaray taraftarlarının bayrağını çalıp yakmak, insanların arabalarına meşale fırlatmak veya Galatasaray'lı bir taraftarı yaralamak gibi. Bana dediği şey ise şampiyonluk uzaktan bayrak sallamakla değil adam gibi mücadele ederek kazanılır dedi. En son dediği şeyse, şehir bizim kural bizim dedi.

Ben çok önemsemedim dediğini ama çok sinir bozucu bir taraftar grubu. Çoğunluğu 14-15 yaş grubu. Tabiri caiz ise keko diyebileceğimiz insanlar olduğu için açıkçası tedirginim. Böylelerine ne yapmamı önerirsiniz? İyi akşamlar.

Tehdit nerede diye sorarsanız beni de çağırdılar gel seni de adam edelim diye. Tek sıkıntı adamların ev adresimi vs. çoğu şeyimi biliyor olmaları.

Hocam böylelerinize ağırlığınızı koyun okuldasınız 1. de Alttan alınır ama 2 olduğumu hiç acıma peş peşe iki yumruk at sersemlesin. Bir daha bulaşmaya yemez.
 
Tehdit nerede diye sorarsanız beni de çağırdılar gel seni de adam edelim diye. Tek sıkıntı adamların ev adresimi vs. çoğu şeyimi biliyor olmaları.
Aslında vermeniz gereken cevap tam olarak ayağınıza gelmiş. Sen ne ara adam oldunda beni adam edeceksin deseydiniz. Adamlık insanlara zarar vermekle sağa sola sataşmakla mı oluyor deseydiniz. Baktın atarlanıp uzatıyor vur ensesine geç.
 
Kayseri'de misin (ben olsam bende belki yapardım bende sıkı kayserisporluyum)

Yani iyi güzel de bu kadar abartmaya gerek var mı be abi.

Elbette taraftar olmak güzel takım desteklemek güzel ancak bunu serseriliğe dökmek insanlara zarar verecek bir boyuta çıkarmak hiçbir takımın taraftarına yakışmıyor.
 

Geri
Yukarı