Samsun Odyssey G3 24 inç vs MSI Optix G24C4 23.6 inç

Ekitai

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Bu iki model monitör arasında kaldım. İkisinden birin alacağım hangisi daha iyidir. Laptopumda kullanacağım (MSI Prestige 15), o yüzden ona göre seçmek istedim. Oyun ve genel kullanım için alacağım o yüzden çok bütçe ayırmadım.

MSI Optix G24C4 de
HDMI 1.4 girişi var.
Curved ekran. 23.6"
Kontrast Oranı (mnt) 100.000.000:1

Samsun Odyssey G3 de
2.0 HDMI girişi var.
Flat ekran ayrıca dikey olarak kullanılabiliyor. 24"
Kontrast oranı 3000:1

Monitörler hakkında detaylı bilgiye sahip değilim o yüzden farklı olarak gözüme çarpanları yazdım yukarıya şimdiden teşekkürler.
Keşke 80 kişi arasından 1 kişi bir şey yazsaydı..

Son düzenleme:
hdmi 1.4 olması bir problem yaratır mı?
Laptobumda thunderbolt 3 var type-c dp kablosu da alabilirim. Önerin nedir?
@AzureDragon

Önerebileceğin güzel bir kablo var mı HDMI yada DP-typec.
Yoksa her HDMI olur mu?
veya 2.0 alsam sıkıntı yaratır mı?
@AzureDragon
Şimdi bir teknomarkete gittim 2.0 aldım denemek için yarın monitör gelicek.
Ordaki personelle konuştum ekran kartının çıkışı önemli dedi nerden öğrenebilirim?

Son düzenleme:
Laptoptaki ekran kartı modelini söylersen modelini söylerim ama 2014 sonrası neredeyse her ekran kartı HDMI 1.4 destekliyor. Sıkıntı çıkacağını sanmam.

Laptoptaki ekran kartı modelini söylersen modelini söylerim ama 2014 sonrası neredeyse her ekran kartı HDMI 1.4 destekliyor. Sıkıntı çıkacağını sanmam.
GTX 1650 Max-Q var.
Alırken araştırdığımda 2 tane 4k monitör bağlanabileceği yazıyordu Thunderbolt 3 ile

HDMI 2.0 destekliyor 2K 144Hz bile alırsın.
Çok teşekkürler
MSI monitör elime ulaştı bir kaç gün önce gayet güzel. Kutusundan HDMI kablosu da çıktı. Ayrıca herhangi bir ghosting sorunu dikkatimi çekmedi. Görüntü kalitesi ekranın boyutundan dolayı biraz rahatsız ediyordu ilk başlarda ama bir süre sonra alıştım. Gönül isterdi 2K almak ama malum

Dosya Ekleri

• ..jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…