Samsung 25" Odyssey G4 vs. Alienware 24.5" AW2521HFA vs. ViewSonic 23.8" XG2431 vs. Dell 24,5" S2522

Scofieldxx11

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce bu monitörlerden hangisini almaliyim ?

Dell olan işinizi görür. Alienware güzel ancak pahalı. Az daha koyar 360 hz alırım kafası var bende. Diğerleri hakkında fikrim yok.

Merhaba, sizce bu monitörlerden hangisini almaliyim ?

Alınabiliyorsa tartışmasız Alienware.

ViewSonic zaten stokta yok.
Alienware çok başarılı değil. Fakat iş görür. Alienware familyasının giriş segment modeli çünkü.
Samsung (şahsen beğenmiyorum) serilik olarak önde bir monitör. FPS için iyi değerlere sahip(miş).
Dell iyi değil. Bunların arasında yarışamaz.

ViewSonic zaten stokta yok.
Alienware çok başarılı değil. Fakat iş görür. Alienware familyasının giriş segment modeli çünkü.
Samsung (şahsen beğenmiyorum) serilik olarak önde bir monitör. FPS için iyi değerlere sahip(miş).
Dell iyi değil. Bunların arasında yarışamaz.
Merhaba, viewsonic aslinda baska sitelerde mevcut sadece modeli gostermek amacli buraya yazdim. Attigim monitorlerden memnun kalmadiniz sanirim. Peki sizin onerebileceginiz bu yazdiklarimdan daha kaliteli 240hz'lik bir monitor var midir ?

Dell olan işinizi görür. Alienware güzel ancak pahalı. Az daha koyar 360 hz alırım kafası var bende. Diğerleri hakkında fikrim yok.
Peki bunlardan daha kaliteli 240hz'lik bir monitor var midir ? Butce max 7.300

Son düzenleme:
Merhaba, ViewSonic aslinda baska sitelerde mevcut sadece modeli gostermek amacli buraya yazdim. Attigim monitorlerden memnun kalmadiniz sanirim. Peki sizin onerebileceginiz bu yazdiklarimdan daha kaliteli 240Hz'lik bir monitor var midir?

Bu ikisini 240Hz potasında çok başarılı ve güzel buluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı