Çözüldü Samsung 25W şarj aleti orijinal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eleutherios75

Hectopat
Merhaba. Her yerde 30 manat adaptör 30 manat kablo olan alet güvendiğim mağazada 20 manat adaptör 8 manat kablo. Sordum adama neden ucuz toptan alıyoruz diyor. Anlayan bilen varsa orijinalliğini nasıl anlarım yardım ederse sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1000004411.jpg
    1000004411.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000004410.jpg
    1000004410.jpg
    185,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000004412.jpg
    1000004412.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal olan şeyin üstüne neden böyle şeyler yapıştırma ihtiyacı duysunlar ki? Kokuşmuş eti bol baharatla servis ederler ki kokuşmuşluğu belli olmasın. Bu da aynı hikaye.

Anladım hocam teşekkürler bilginiz için.
Annemin A32'sinden çıkan adaptörle şarj ediyorum S24'ü. Bir sorun çıkmaz herhalde.

Orijinal olan şeyin üstüne neden böyle şeyler yapıştırma ihtiyacı duysunlar ki? Kokuşmuş eti bol baharatla servis ederler ki kokuşmuşluğu belli olmasın. Bu da aynı hikaye.
Hocam peki pahalı olanı almağa gidersem kutuda böyle şeyler yok diyelim açtım ürünü adaptörün kendisinde neye dikkat etmem gerekiyor?

Nereden alacaksınız? Dandik bir yerden alacaksanız eğer hiç bulaşmayın derim. Online veya güvenlir bir marketten alın. Böyle dertleriniz olmaz.

Hocam Azerbaycan'dan ben en büyük teknoloji mağazalarından birinden Apple 20W adaptör almıştım sahte çıkmışdı götürdüler iade ettiler vitrine koydular geri o yüzden güvenilir bir yer bilemiyorum pahalıda olsa sahte satıyolar.

Nereden alacaksınız? Dandik bir yerden alacaksanız eğer hiç bulaşmayın derim. Online veya güvenlir bir marketten alın. Böyle dertleriniz olmaz.
Türkiyeden trendyolun kendi mağazasından satılıyor öyle ala biliirm en güvenilir sanırım

Yeni konular

Geri
Yukarı