Samsung 27' 144 Hz PS4 oyunlarda karanlık olunca ekranın aydınlanması zaman alıyor

Cengiz55

Decapat
Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Days Gone oyununu bilirsiniz. PS4 Pro ile oyunu monitörde oynuyorum. Samsung 27 inç 144Hz 1ms Curved monitörle oynuyorum. Oyunda ortam güneşli, gündüz motorla yolda gidiyorum, tunele girince karanlık olduğu için girdikten 1-2 saniye sonra tünel içi aydınlanıyor. Aydınlanana kadar ben tünel içindeki arabalara ya da objelere çarpmış oluyorum. Bu sorun TV'de yok (arçelik 55 inç 4K TV) inşallah sorunumu anlatabilmişimdir. Monitörümde HDR özelliği yok acaba bundan olabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın bazı modları vardır. Fps modu , Standart mode veya SRGB mode gibi. Oradan farklı modları deneyin. Çok düşük bir ihtimal ama hdmi ile alakalı da olabilir. Başka bir hdmi girişi varsa ekranın onu deneyin.
 
TV de hdr var sa otomatik açılır . Yoksa açılmaz tabi , TV de görüntü ayarlar daha parlak , kontrast düşük se tünel e girmeden tünelin içini görebilirsin , TV de monitör de farklı görüntüler olması doğal , hdm kablo kaliteli sine ve sürümü ne göre de değişiklik gösterebilir .
Tahmini olarak yazdım ilk çıkan 4k TV değil se hdr var dır .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı