Samsung 4.4.4 KitKat sürümünde YouTube güncellemesi nasıl yapılır?

Siz genelde los kullanıyordunuz sanırım. Arkadaş Los'u pek sevmedi.

Los bana uygun 1 tane var oda unofficial.
Ve ekran kilitleyince 2 saat açılmıyor o yüzden kullanmıyorum şu an oreosama S9 port romundayım.
Samsung ROM'larında zaten rahatlama yaşıyorum.
AOSP'lerde çok sorun gördüm.

APK Editor Pro üzerinden yeni sürümlerin APK dosyalarının SDK versiyonlarını 4.4.4'e uyarlayabilirsiniz. İşe yarama ihtimali olabilir de olmayabilir de. %50 şans.

Youtube'un Android 4.4.4 sürümü için güncellemesi bitti. Bu nedenle güncelleme yapamazsınız.

Youtube'un Android 4.4.4 sürümü için güncellemesi bitti. Bu nedenle güncelleme yapamazsınız.

Sırf radyo için yolculukta kullanacağım. OPPO A55 kullanıyorum aslında ama onda maalesef ki yok.

Hocam 5.0.2 Lollipop'u yüklerim ama 900 MB küsur yer kapladığı içinde nedense cihaz da donma ve kasma vs yaşıyorum. Ama 4.4.4 KitKat'ta yaşamadım. Cihaz alan olarak da düşük olduğu için çok sıkıntı.

Son düzenleme:
Cihazınızın modeli nedir acaba? O cihazda Youtube uygulaması desteklenmiyor ancak cihazınıza tahminen Custom ROM kurulumu yapmak mümkün olabilir.

Benim Android 4.4.4 kıtkat google desteğini çekerse ne gibi durumlar olur?Mesela google arama motoru kapanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…