Samsung 4 ms 240 HZ vs MSI 1 ms 165 HZ

Herkese merhaba CS:GO oynuyorum ve 240 FPS altına inmiyor.
Faceit 9 lvlim ve turnuvalara katılıyorum. 240 Hz bana da daha makul geldi.

240Hz için illa FPL kasması mı gerekiyor? Ayrıca Valorant'da 240FPS alabilir. CS:GO için ise mm ve diğer normal Faceit maçları için 240Hz daha avantajlı olacaktır.

Yahu, sadece CSGO'da FPS 240'ın üstüne çıkabilecek. Üst seviyede oynamıyorsa eğer 165 Hz ile ne vuruyorsa 240 Hz ile de aynısını vuracak. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Eğer sen limitleri zorluyorsan ve 165 Hz yetmeyecekse o zaman alırsın. Ben 165 Hz yeterlidir mi demişim? Üst seviyede oynayacaksa gerekli. Oynamayacaksa Hz yerine görüntü kalitesine yatırım yapsın. Artık fikrimizi de belirtmeyelim laf yiyoruz.

Son düzenleme:
Yahu, sadece CS:GO'da FPS 165'in üstüne çıkabilecek. Üst seviyede oynamıyorsa eğer 165 Hz ile ne vuruyorsa 240 Hz ile de aynısını vuracak. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Eğer sen limitleri zorluyorsan ve 165 Hz yetmeyecekse o zaman alırsın. Ben 165 Hz yeterlidir mi demişim? Üst seviyede oynayacaksa gerekli. Oynamayacaksa HZ yerine görüntü kalitesine yatırım yapsın. Artık fikrimizi de belirtmeyelim laf yiyoruz.

Evet ben fikir sordum zaten bana da 240 Hz daha yakın geldi.
Yalnız dediğim gibi Faceit'te 9 lvlim ve turnuvalara katılıyorum akıcılığada önem veren biriyim o yüzden 240 Hz gerçekten iyi bence bu arada satın aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı