MuhammedSuphiGNS
Hectopat
Satıcı ve fiyat belirtirsen birde link atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.Merhaba. PttAVM'den aldığım Samsung 45W şarj aleti orijinal mi emin olamadım. Değilse iade edeceğim yardımcı olabilir misiniz?
Link atabilir misiniz ?Merhaba. PttAVM'den aldığım Samsung 45W şarj aleti orijinal mi emin olamadım. Değilse iade edeceğim yardımcı olabilir misiniz?
Satıcı ve fiyat belirtirsen birde link atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Link atabilir misiniz ?
Hocam link bırakırsanız anlayabiliriz.
O fiyata orjinal olmasının ihtimali yok. 700 liralık bir şarj aleti normalde.Samsung EP-T4510X Type-C Süper Hızlı Şarj Ciha - PttAVM.com - 2024
Samsung EP-T4510X Type-C Süper Hızlı Åarj Cihazı 45W Siyah ucuz fiyat seçenekleri, en beÄenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.comâda! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2024www.pttavm.com
Samsung EP-T4510X Type-C Süper Hızlı Şarj Ciha - PttAVM.com - 2024
Samsung EP-T4510X Type-C Süper Hızlı Åarj Cihazı 45W Siyah ucuz fiyat seçenekleri, en beÄenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.comâda! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2024www.pttavm.com
25W adaptör bile daha pahalı. Orijinal olmasının imkanı yok.Samsung EP-T4510X Type-C Süper Hızlı Şarj Ciha - PttAVM.com - 2024
Evet bende ondan şüphelendim zaten kardeşim almış orjinal değilse iade edicem fotolarada bakabilirmisiniz25W adaptör bile daha pahalı. Orijinal olmasının imkanı yok.
SAMSUNG EP-T4510X Type-C 45W Süper Hızlı Şarj Cihazı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG EP-T4510X Type-C 45W Süper Hızlı Şarj Cihazı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr
Evet bende ondan şüphelendim zaten kardeşim almış orjinal değilse iade edicem fotolarada bakabilirmisiniz25W adaptör bile daha pahalı. Orijinal olmasının imkanı yok.
SAMSUNG EP-T4510X Type-C 45W Süper Hızlı Şarj Cihazı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG EP-T4510X Type-C 45W Süper Hızlı Şarj Cihazı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr
Fotoğraflara da bakabilirmisiniz ayrıca orj değilse iade edicemO fiyata orjinal olmasının ihtimali yok. 700 liralık bir şarj aleti normalde.
Fotoğraf attım bakabilirmisiniz ?Üretim yeri, yazı puntosu gibi bariz şeyler var ama çok iyi bir replika ise ayırt etmeniz pek mümkün değil. O yüzden güvenilir satıcı olmasına ve Samsung Türkiye garantisi olmasına dikkat etmekte fayda var.
Bu öyle belli olmaz. Orijinal fotoğrafını koyarlar, Çin menşeili ürün yollarlar. Ya garanti doğrulaması yapmanız lazım ki o da biraz zor ya da elinize geçenin fotoğrafını atarsınız, onun üzerinden tahmini bir şey söyleyebiliriz. Açıkçası adaptör gibi muallak konularda kurumsal olmayan yerden almamak daha iyi ki belirtildiği üzere 25 W fiyatının altına 45 W satışı da bir düşündürmüyor değil.Fotoğraf attım bakabilirmisiniz ?