fenerlisosyalmemuru
Hectopat
- Makaleler
- 6
Site güvenilir mi ?
Site ETBİS kayıtlı438₺'ye SN570 aldim. Ayrıca Gencergaming'e dolandirici diye çok fazla kişi var.
Site güvenilir mi ?
Site ETBİS kayıtlı438₺'ye SN570 aldim. Ayrıca Gencergaming'e dolandirici diye çok fazla kişi var.
Hocam alakasız ama gamegaraj ve gaminggen bu sitede neden gözükmüyor? Bilginiz var mı?
Şuan fark ettim. Hayli tuhaf.Hocam alakasız ama gamegaraj ve gaminggen bu sitede neden gözükmüyor? Bilginiz var mı?
Ziraat bankası ile sonradan taksitlendirme yaptım. (4 taksit) 5 kuruş fark ödemedim. Temiz iş oldu.@sivurant 6 taksit ekleyince fark koyuyor.
Ben bizzat mağazalarını gezip burada da üyelik açmaları için öneride bulundum. Dolandırıcılıkla suçlanacak bir durumları varsa bizzat konuya çağıralım @Gencergaming.com. En alt seviyeden en üst seviyeye kadar baya geniş bir ürün yelpazeleri bulunuyor. O tür yorumları nerede gördünüz diye merak ettim tabii.438₺'ye SN570 aldim. Ayrıca Gencergaming'e dolandirici diye çok fazla kişi var.
Bir söylesin yaa bakalım.@Gencergaming.com. En alt seviyeden en üst seviyeye kadar baya geniş bir ürün yelpazeleri bulunuyor. O tür yorumları nerede gördünüz diye merak ettim tabii.