Samsung 550P5C-S05TR İnternet Bağlantısı Sorunu

FatFlock

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2013
Mesajlar
30
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi (öğrenci) :)
Merhaba Samsung 550P5C-S05TR model dizüstü bilgisayar aldım ancak kablosuz internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Bana gelirken Windows 8 single language işletim sistemi yüklüydü ben hazır kurulu olan programları beğenmedim ve silemedimde ara ara donmalarda oluyordu daha ilk alındığı gün. Bunun üzerine format attım ve windows 8 pro yükledim .Şimdi sorunuma gelecek olursak;

Kablosuz bağlantı hızım 150mb/sn de sabit kalmıyor diğer 2 dizüstü bilgisayarım gibi (biliyorum bu değer değişebilir diyeceksiniz ancak 30 ile 114 mb/sn arası sürekli değişiyor) ve bundan kaynaklandığını düşündüğüm çevrimiçi oyunlarda donmalar ve gecikmeler yaşıyorum ki bu aniden karşıma çıkıyor 2-3 saniye sürüp bitiyor ve sık oluyor.

Not: Aynı modemi bizden başka kullanan yok ve ben oyun oynarken hiçbir indirme yapılmıyordu.Aynı modeme 2 farklı dizüstü bilgisayarla bağlanıyorum ve bayağı uzağa götürdüğüm halde sinyal hızım 150mb/sn de sabit kalıyordu ve onlarda bu sorun yaşanmıyordu.

Not2 : Sorunu yaşadığım Samsung Dizüstü bilgisayarına internet kablosunu takarsam 100mb/sn de sabit kalıyor kablolu olduğu için ve hiçbir donma sorunu yaşamıyorum.(Driverları güncel ve tam Samsung'un sitesinden indirdiğim SW Update ile bunu yaptım ve çeşitli programlarla taramasını yaptım )

Acele cevap bekliyorum dedim çünkü çözülemeyecek bir sorunsa bugün ya da yarın değiştirmek için geri vereceğim 3 hafta süresi vardı ve baya bir süre geçti ne olur yardım.
 
Windows 7 için diyor burada ama yine de indirip kuruyorum sonucu buradan iletirim sağol ilgin için.

- - - Güncellendi - - -

İndirdim setup var orada tıklıyorum 1-2 birşey çıkıyor işlem yapıyor sonra kapanıyor kuruldu mu kurulmadı mı belli değil olmadı sanırım aygıt yöneticisinde görünmüyor. Kuramıyorum bunu.

- - - Güncellendi - - -

SW Update'den kablosuz lan sürücüsünüde yükleyemiyorum -10 kodu altında hata veriyor sadece.
 
Bu soruyu cevaplamayı çok isterdim ancak format atma nedenim o muydu yoksa bir sürü gereksiz program vardı ve silememem miydi tam olarak hatırlamıyorum kusura bakmayın.

- - - Güncellendi - - -

Anlayacağınız alır almaz format attım :(
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı