Uygulama marketinde yok, aratıyorum yine çıkmıyor. Başta blutv ve gain yoktu sadece blutvyi arattım çıkmadı, o ara gaini de aratsaydım tam anlardık ama şu anda blutv yok hala uygulamalarda. Gelir umarım ya da sıfırlarım herhalde. Sence neden olabilir?Sıfırlamanda olur, uygulama marketinden indirmende olur fark etmez hocam.
1 saat önce kurulumu yapıldı, güncelledim falan ama bir ton IPTV, gain, TV+ falan her şey olmasına rağmen BluTV'yi bulamadım, başta gain de yoktu sonradan geldi. Sebebi ne olabilir? Fabrika ayarlarına sıfırlamalı mıyım?
65Q70A videosu izledim (Aynı televizyonun 2021 modeli) onda blutv vardı bu 2024 nasıl yok çözemedimSamsung'un işletim sistemi Android değil normal olmaması ama BluTV'ye sor istersen yine de.
Tv güzel hocam yani daha çok az kullandım tabii ama fiyat performans olarak çok iyi. Vatan'da indirim vardı 44'e düşmüştü. Hala duruyorsa yararlanabilirsiniz.Burada böyle bir bilgi var.
BluTV Samsung Smart TV'de nasıl kullanılır?
BluTV tecrübesini Samsung akıllı televizyonunuzda yaşamaya devam edebilir, büyük ekranda izleme keyfini tadını çıkarabilirsiniz. BluTV uygulamasını nasıl açarım? Televizyonunuzun modeline ve yılına...destek.blutv.com
Bu arada merak ettim, TV'yi beğendiniz mi görüntü kalitesi açısından. Ben de bunu almayı düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum tizen 8e daha gelmedi sanırım2022 model Samsung kullanıyorum bende var ama Tizen sürüme göre midir bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.