Samsung 840 Pro SSD'yi sata 3 moduna nasıl alırım?

Peki dediğiniz gibi olsun.
Yani benim demek istediğim RAPİD modu kapalıyken biraz daha yüksek değerler vermesi lazım. Birde bir resimde SSD'nin güncel olmadığını gördüm.

1000'li değerler normal almış RAPİ modu açıkken ama kapalıyken de 556'tan yüksek olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ilk önce şu tartışmaya nokta koyayim, samsung pro da rapid desteği yoktu taki verene kadar artık programlarında rapid desteği var. Şuanda Sata 2 olarak kullanıyorum (sata 3 sorunu tamamıyle çözüm bulamadığım için) ve rapid modu açıyorum. Sata 2 de rapid mod kapalı iken 200-250 arası deger alırken sata 2 de ve rapid mod açıkken 500-550 deger almaktayım. Sorularımdan biri rapid mod açıkken niye başka ssd test programında artış olmadığı idi bir arkadaşımız kendi programı ayarladığı için sadece onda gösterir demiş ama başkaları ssd hız fotosundan rapid mod açık ve sata 3 ile başka programlarda bu sonuca ulaşmış 800 gibi degerleri elde etmişler. Bundan dolayı kafam karıştı. Diger sorum ise DVD den pc ye dosya kopyalama hızı saniyede 10 mb bu kadar düşük olması anormal değil mi? Son olarak arkadaşımız yazılımın güncel değil demiş fotosunu atıyorum .
zzz.jpg

Önceki fotondaki resimde X işareti vardı ama bir türlü alıntıya ekleyemedim. DVD'den dosya yazması için de şunu söyliyim dün 2 tane oyun yükledim. 10 MB vasat bir değer. SSD DVD'den dosya yüklerken işe yarıyor mu bilmem ama 10 MB yine de düşük kalıyor. Bende hızlıydı.

Önceki fotonda X işareti derken neyi kasttettiğini anlamadım ama oyun yükleme açısından bakmadım DVD deki dosyayı direk kopyalayıp masaüstüne aktardım 10 mb hızı görünce şaşırdım acaba bu dosya kopyalama hızını gerçek anlamada nasıl test edebilirim artık programlara pek güvenim kalmadı.

@fersefi2 Hocam uzun süreden beri dvd kullanmadığım için aradım bir adet dvd buldum ve sizin 10 mb değeri çok harika bir değermiş. :)

XWdDjk.jpg

LPQY6Z.png

Aynı dvd birisi mac birisi win8.1

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı