Samsung 850 Evo Rapid Mod Kapatamama Sorunu

BuRaKBoSs

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Samsung Magician yazılımını kurdum ve rapid modu aktifleştirdim ve sonra baktım ki disable tuşu aktif değil. Tıklanmıyor ben de programı kaldırdım yeni sürümü çıkmıştı onu indirip kuriyim düzelsin diye ama bu sefer de yazılımı kuramıyorum. Ne eski yazılım ne de güncel olan yazılım kuruluyor. Altdaki hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim ?

Not:Windows 10 kullanıyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Emin olmak adına özellikle denedim, oluyor. Demek ki siz yapamıyorsunuz. Tama, Magician Windows 10'da sıkıntı ama belirtiğim şekilde de sorunsuzca kuruluyor ve Rapıd Mod devre dışı ya da aktif oluyor.
PC'nize ulaşabilseydim çözerdim aslında, ama nasıl olacak o biraz sıkıntı.

Emin olmak adına özellikle denedim, oluyor. Demek ki siz yapamıyorsunuz. Tama, Magician Windows 10'da sıkıntı ama belirtiğim şekilde de sorunsuzca kuruluyor ve Rapıd Mod devre dışı ya da aktif oluyor.
PC'nize ulaşabilseydim çözerdim aslında, ama nasıl olacak o biraz sıkıntı.
Aktif iseniz hemen teamwiever paylaşayım sonra düzenlerim yazımı.

Regedit açtıktan sonra düzen tıklayıp bul seçip bunu yaz SATDisableRebootTargetInfo daha sonra çıkan klasörü ve içindekileri sil bakalım. Programın uyumluluk ayarını windows 7 seçin yoksa performans optimizasyon seçeneği aktif olmuyor. Aynı sorunu az önce bende yaşadım bu şekilde hallettim.

Son düzenleme:
Artık geç oldu, sabah erkenden kalkmam gerek, ama yarın yapabilirim.:)
Regedit açtıktan sonra düzen tıklayıp bul seçip bunu yaz SATDisableRebootTargetInfo daha sonra çıkan klasörü ve içindekileri sil bakalım. Programın uyumluluk ayarını windows 7 seçin yoksa performans optimizasyon seçeneği aktif olmuyor. Aynı sorunu az önce bende yaşadım bu şekilde hallettim.
Yardımlarınız için teşekkür ederim regeditden silip yapınca kurdum programı.

Konu kilitlenebilir.

Yalnız, Rapıd Mod'u Enabled edip daha sonra Disable yaparsanız kapanmaz ve yine aynı hatayı alırsınız. Ve ayrıca da Performance Optimization tekrar devre dışı kalır, yani kullanılmaz olur.
Windows 10 için tam uyumlu yeni bir sürüm çıkana kadar Rapıd Mod'a hiç dokunmayın bence. Zaten bi halta yaradığı da yok, en azında gözle bir şey gözükmüyor.

Yalnız, Rapıd Mod'u Enabled edip daha sonra Disable yaparsanız kapanmaz ve yine aynı hatayı alırsınız. Ve ayrıca da Performance Optimization tekrar devre dışı kalır, yani kullanılmaz olur.
Windows 10 için tam uyumlu yeni bir sürüm çıkana kadar Rapıd Mod'a hiç dokunmayın bence. Zaten bi halta yaradığı da yok, en azında gözle bir şey gözükmüyor.
Teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım kapalı kalsın biraz yeni sürümü bekleyelim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı