ulas1232 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 29 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar Samsung 860 EVO iyi midir? Ben bilgisayara daha yeni format attım, SSD'yi alınca format gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
Arkadaşlar Samsung 860 EVO iyi midir? Ben bilgisayara daha yeni format attım, SSD'yi alınca format gerekir mi?
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 29 Aralık 2019 #2 Kraldır. Formata gerek kalmadan da taşıma programları ile Windows'u SSD'ye taşıyabilirsin ama yinede ben temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
Kraldır. Formata gerek kalmadan da taşıma programları ile Windows'u SSD'ye taşıyabilirsin ama yinede ben temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Aralık 2019 #3 Samsung, bir dev markadır, bizler ölürüz Samsung SSD, RAM ölmez. Yeni bir format gerekir.
xstrayder123 Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #4 3.5 yıl kullandım ve pc yi sattım. Sağlığı hala GOOD 'tu
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #5 Günümüzün en sağlam, en kaliteli SSD markasıdır Samsung. Almak ile iyi etmişsiniz. Bende 3-4 ay sonra Samsung SSD almayı düşünüyorum.
Günümüzün en sağlam, en kaliteli SSD markasıdır Samsung. Almak ile iyi etmişsiniz. Bende 3-4 ay sonra Samsung SSD almayı düşünüyorum.
ulas1232 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 29 Aralık 2019 #6 enes.wtp dedi: Samsung, bir dev markadır, bizler ölürüz Samsung SSD, RAM ölmez. Yeni bir format gerekir. Genişletmek için tıkla... Sadece Windows'u biçimlendirsem olur mu? kaplumbaga deden dedi: Günümüzün en sağlam, en kaliteli SSD markasıdır Samsung. Almak ile iyi etmişsiniz. Bende 3-4 ay sonra Samsung SSD almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Daha almadım 1. dönemin sonunda alacağım.
enes.wtp dedi: Samsung, bir dev markadır, bizler ölürüz Samsung SSD, RAM ölmez. Yeni bir format gerekir. Genişletmek için tıkla... Sadece Windows'u biçimlendirsem olur mu? kaplumbaga deden dedi: Günümüzün en sağlam, en kaliteli SSD markasıdır Samsung. Almak ile iyi etmişsiniz. Bende 3-4 ay sonra Samsung SSD almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Daha almadım 1. dönemin sonunda alacağım.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 30 Aralık 2019 #7 Gayet başarılıdır ve tavsiye ederim. Eğer Windows'u SSD'ye kuracaksan tabii format atman gerekir. Windows taşıma işlemi de var galiba ama ben kullanmadım hiç. Benim tavsiyem sıfırdan temiz bir kurulum ile kullanmak SSD'yi ve Windows'u.
Gayet başarılıdır ve tavsiye ederim. Eğer Windows'u SSD'ye kuracaksan tabii format atman gerekir. Windows taşıma işlemi de var galiba ama ben kullanmadım hiç. Benim tavsiyem sıfırdan temiz bir kurulum ile kullanmak SSD'yi ve Windows'u.