Samsung 860 Evo SSD için ayarlar nasıl olmalı?

Ceyhun_

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Samsung 860 Evo 500 GB SSD aldım. Forumda bir konu gördüm ancak cevap yazma kapalıydı. Buradan yazayım dedim. SSD ayarları kesin olarak nasıl olmalı? Hangi ayar sakıncalı hangi ayar yararlıdır? TRIM özelliğini kapatmak mı gerekiyor açmak mı gerekiyor. Teşekkürler şimdiden.

TRIM açık olmalı. Samsung Magician yazılımını kesinlikle kurun. Bunun haricinde forumda SSD için yapılacak tüm ayarlar - Technopat Sosyal şu konuya göz atabilirsin. CCleaner ile güvenli tarama yapmaman gerekiyor. Disk birleştirme vs yapmıyorsun. Samsung Magician içerisinden optimize kısımları var.

Tamamdır. Teşekkür ettim.
TRIM açık olmalı. Samsung Magician yazılımını kesinlikle kurun. Bunun haricinde forumda SSD için yapılacak tüm ayarlar - Technopat Sosyal şu konuya göz atabilirsin. CCleaner ile güvenli tarama yapmaman gerekiyor. Disk birleştirme vs yapmıyorsun. Samsung Magician içerisinden optimize kısımları var.
"fsutil behavior set disabledeletenotify 0" bu komutu mu yazıcam trim etkinleştirmek için yoksa "fsutil behavior set disabledeletenotify 1" bunu mu
Peki bu en iyi duruma getirmeyi yapmam gerekiyor mu ?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı