Deniz09349
Picopat
ASSSD den böyle bir sonuç almışken o programın sonuçlarına gerek var mı?CrystalDiskMark programıyla test edip sonucu paylaşın.
Yukarıda view kısmından iops u seçerek bir kez daha fotoğraf atar mısınız? Size daha doğru bir bilgi verelim.
ASSSD den böyle bir sonuç almışken o programın sonuçlarına gerek var mı?
Yukarıda view kısmından iops u seçerek bir kez daha fotoğraf atar mısınız? Size daha doğru bir bilgi verelim.
hocam kötü değildir umarımASSSD den böyle bir sonuç almışken o programın sonuçlarına gerek var mı?
CrystalDiskMark programıyla test edip sonucu paylaşın.
atıtım hocamCrystalDiskMark programıyla test edip sonucu paylaşın.
Hocam sıkıntı yok. Gayet iyi çalışıyor SSD niz. IOPS değerleriniz güzel. Bir tek gözüme takılan IOPS değerlerinde okuma değeriniz normale göre düşük yazma değeriniz de normale göre epey yüksek gelmiş. Tabi o an bilgisayarın arka planda neler yaptığını bilmediğimiz için onlar etkilemiş olabilir diye tahmin ediyorum. Onun dışında SSD niz performansı gayet iyi. Güle güle kullanın.hocam kötü değildir umarım
hocam o abilgisiyarın arkasında 1-2 program 3-4 sekme açıktı belki o yüzdenHocam sıkıntı yok. Gayet iyi çalışıyor SSD niz. IOPS değerleriniz güzel. Bir tek gözüme takılan IOPS değerlerinde okuma değeriniz normale göre düşük yazma değeriniz de normale göre epey yüksek gelmiş. Tabi o an bilgisayarın arka planda neler yaptığını bilmediğimiz için onlar etkilemiş olabilir diye tahmin ediyorum. Onun dışında SSD niz performansı gayet iyi. Güle güle kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.