Samsung 970 EVO Plus vs Crucial P5 Plus

Samsung daha kaliteli çünkü.
Neye göre daha kaliteli mesela? Sadece markası Samsung olduğu için mi? Crucial P5, çok iyi bir SSD modeli. P5 Plus daha iyi bir model.

Bence her SSD konusuna ezbere ''Samsung daha iyi'' deyip geçmeyelim. Burada konu sadece okuma yazma hızları değil çünkü.

Neye göre daha kaliteli mesela? Sadece markası Samsung olduğu için mi? Crucial P5, çok iyi bir SSD modeli. P5 Plus daha iyi bir model.

Daha yeni ve güncel model olabilir ama PCI 4 nimetinden faydalanamayacak. Ve SSD'de modelde önemlidir. Ben şahsen Crucial yerine Samsung'u tercih ederdim, ettim de.

Samsung daha kaliteli çünkü. İleriye dönük kullanacaksa P5 Plus mantıklı. Ama PCI 4 desteği yoksa nimetinden faydalanmaz.
Hocam evet Samsung daha kaliteli olabilir ancak P5'in de bilinen bir sorunu yok ki. Hem daha ileri dönük olur, imzaya bakarak benim de aynı SSD'yi kullandığımı görebilirsiniz.

Ve SSD'de model de önemlidir.
O zaman siz ezbercisiniz, yıllarca sadece ''En iyisi Samsung'' sözünü okuyup kafanıza yerleştirmişsiniz.

P5 Plus, 970 Evo'dan her anlamda daha güçlü bir model. Bence her konuya ''Markası Samsung'sa daha iyidir'' lafını yazmayalım. Sizin de söylediğiniz gibi, model önemli. Her Samsung üst düzey değil.

Hocam evet Samsung daha kaliteli olabilir ancak P5'in de bilinen bir sorunu yok ki. Hem daha ileri dönük olur, imzaya bakarak benim de aynı SSD'yi kullandığımı görebilirsiniz.

Ben PS5 Plus'ı kötülemedim. 970 EVO Plus karşısındaysa Samsung'a yönelmesini tavsiye ettim.

O zaman siz ezbercisiniz, yıllarca sadece "En iyisi Samsung" sözünü okuyup kafanıza yerleştirmişsiniz.

P5 Plus, 970 EVO'dan her anlamda daha güçlü bir model. Bence her konuya "Markası Samsung'sa daha iyidir" lafını yazmayalım. Sizin de söylediğiniz gibi, model önemli. Her Samsung üst düzey değil.

Daha Türkiye'de teknik servisi var mı belli değil. Performans açısından iyi diyebiliyorsunuz fakat kalite açısından da, Samsung'dan iyi diyebilecek misiniz? Ayrıca PCI 3 varsa eşit hızda çalışacak.

Samsung'dan iyi diyebilecek misiniz?
Daha demin model önemli diyordunuz, şimdi marka karşılaştırıyorsunuz. Evet derim. Crucial P5 Plus, Samsung 970 Evo Plus'tan daha iyi bir SSD. Ya da tam tersini söyleyeyim, Samsung 870 Evo, Crucial BX500'den daha iyi bir SSD.

Crucial'dan haberiniz olmadığına %100 eminim. Gidin bir araştırın. Sadece Samsung'un iyi olduğunu ezberlemişsiniz, o kadar. Crucial'ın kalitesiz olduğunu söyleyin bana o halde. Ayrıca SSD'yi sadece okuma yazma hızlarından ibaret sanmanız aşırı komik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha demin model önemli diyordunuz, şimdi marka karşılaştırıyorsunuz. Evet derim. Crucial P5 Plus, Samsung 970 EVO Plus'tan daha iyi bir SSD. Ya da tam tersini söyleyeyim, Samsung 870 EVO, Crucial BX500'den daha iyi bir SSD.

Crucial'dan haberiniz olmadığına %100 eminim. Gidin bir araştırın. Sadece Samsung'un iyi olduğunu ezberlemişsiniz, o kadar. Crucial'ın kalitesiz olduğunu söyleyin bana o halde. Ayrıca SSD'yi sadece okuma yazma hızlarından ibaret sanmanız aşırı komik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapıyorsun bu sporu Caner. 👍

970 EVO Plus 1 TB Amazon'da 1536 TL. Bence alın bir daha bu fiyata gelmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı