SirSakurai
Megapat
Rastgele yazma ve okuma olarak iddia ettikleri sonuçları veriyorlar neredeyse.Merhaba, SSD testi sonuçları bunlar düşük değil mi biraz?
Rastgele yazma ve okuma olarak iddia ettikleri sonuçları veriyorlar neredeyse.
Normal okuma yazma ise sitelerin sunduğu test sonuçlarına yakın.
CrystalDiskMark veya HDTune ile o sonuçları alabilirsiniz. Onları deneyin isterseniz, bazı testler farklı ölçme şekillerine sahip.7450/6900 MB/S olması lazım değil midir hocam? Pek bilmiyorum bu testlerde o değerleri göreceğim sandım.
CrystalDiskMark testi yaptım hocam orada da 6544mb okuma 6350 yazma değeri çıktı.CrystalDiskMark veya HDTune ile o sonuçları alabilirsiniz. Onları deneyin isterseniz, bazı testler farklı ölçme şekillerine sahip.
Dosya boyutunu absürt rakamlarda seçin birde.CrystalDiskMark testi yaptım hocam orada da 6544mb okuma 6350 yazma değeri çıktı.
Değişmedi hocam.Dosya boyutunu absürt rakamlarda seçin birde.
Sıcaklık kaynaklı düşebilir diye düşündüm ama daha fazla düşeceğini düşünüyorum. Genede sıcaklığa bakın, 50 civarı filan olması lazım. Aklıma pek birşeyde gelmiyor.Değişmedi hocam.
Sıcaklığı 40 derece hocam. Yanlış slota taksaydım bu değerleri de göremezdim değil mi? Anakart X670e-a modeli.Sıcaklık kaynaklı düşebilir diye düşündüm ama daha fazla düşeceğini düşünüyorum. Genede sıcaklığa bakın, 50 civarı filan olması lazım. Aklıma pek birşeyde gelmiyor.
Bu tarz farklar yaşanmış insanlarda.
4 yuvada destekliyor doğrusu, yinede farklı yuvalarda deneyebilirsiniz.Sıcaklığı 40 derece hocam. Yanlış slota taksaydım bu değerleri de göremezdim değil mi? Anakart X670e-a modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.